Van itt olyan, akinek korrigálták a terhességi kort az utolsó menstruációhoz képest? A többi vizsgálatnál is figyelembe veszik?
Ultrahang alapján a baba a ciklus elején foganhatott, ezért a dokim rögtön korrigálta a terhességi kort és a szülés várható dátumát is ennek alapján kalkulálta.
Kérdésem, hogy ezt akkor minden más vizsgálatnál figyelembe kell majd venni? Különösen a genetikai tanácsadásnál lesz fontos...
Nekem ez szokott minden leletre rairva lenni:verzes kimaradasanak ideje het,nap. Aztan jonnek a pontos adatok es aztan,a biometriai adatok alapjan a kor:het, nap.
Genetikai ket uh-nal a verzeskimaradashoz kepest kellett menni.
37hkm (1,5 hettel nagyobb magzat)
# 3: A 12. heti UH a terhesgondozási protokoll része. Kombinált tesztet nem kértem.
Mondjuk a beutalómon is az szerepel, hogy 11 hetes terhesség (u.m. szerint 10 lenne), úgyhogy remélem, figyelembe veszik.
Úgy tudom, hogy a genetikai ultrahangon több dolgot is néznek, nem csak a genetikai rendellenességeket (pl. a belső szervek működését).
A genetikai tanácsadáson végzett ultrahangra nekem azt mondták, amikor bejelentkeztem, hogy ott csak annyit néznek, hogy hol tapad a lepény, mert ebből tudják eldönteni, hogy hogyan tudnak a legnagyobb biztonsággal mintát venni.
3: "Miert van genetikai uh, ha lesz cvs?"
Ma voltam tanácsadáson, és az ultrahangon kifejezetten mondták, hogy a 12. heti genetikai után kellett volna csak mennem (ezt nem mondták előre), így még nem tudtak időpontot adni mintavételre, vissza kell majd mennem. Szóval a jelek szerint a cvs nem váltja ki egyáltalán a genetikai uh-t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!