Mitévő legyek egy olyan helyzetben, hogy gyermeket szeretnék, de nem tudom alkalmas lenne e?
Vőlegényem most megy ki külföldre biztosított szállás és munkalehetőség által. Én még sulizok, csak decemberben végzek az egyetemen és utána mennék utána. Már csak a gyakorlati félévem hiányzik és a záróvizsga. Elég régóta foglalkoztat minket a gondolat, hogy gyermekünk legyen, az én szüleim még támogatják, csak végezzem el az iskolát. Az ő szülei korainak. Eleinte a szüleim támogatnának, pár hónapról lenne szó. Továbbá én itt maradnék egyedül, mármint a szüleimmel decemberig. Nekem is van jövedelmem valamennyi, de a párom küld majd haza, tehát megoldható. Vagy én megyek ki vagy ő jön haza, de inkább az előbbi. Mitévő legyek, érdemes bevállalni, nem szeretném az első gyermekemet 30 évesen szülni, továbbá 3-at tervezünk hosszútávon.?? Negatív véleményeket is meghallgatok, de kulturalt körülmények között.
23L
23 éves vagy. Rendezetlen körülményekkel, és úgy akarsz gyereket, hogy szüleidre tamaszkodsz, meg majd pasid küld penzt, de még tanulsz is?!
Ne haragudj, de ez nem felelős gyerektervezés! A kisbabának az a jo, ha rendezett körülmények közé érkezik. Azért, mert te most akarsz babázni, még nem kell rögtön teherbe esni. Ez az önzés. Rendeződjenek a viszonyok, és akkor még mindig bőven 30 alatt lehet gyereket vállalni.
Felnottként ne a szüleidre támaszkodva akarj családot alpítani.
Az én férjem most hagyta ott a külföldi àllàsàt hogy jön a tesó együtt legyünk.
Kevesebbet keres de együtt leszünk.
Màs ha becsúszna a baba nektek akkor persze lehetne ezeken gondolkodni.
De így szerintem ne vàgjatok bele.
Rendeződjön a dolgaitok s legfőképp éljetek együtt.
:)
Igen ám, csak ott tartok, hogy ha most nem akkor 5 évig tuti nem hogy nem fog összejönni, mert most vagyok abban a szakaszban hogy vagy család vagy karrier. Vannak olyan lehetőségeim/lehetőségeink amivel ha élek akkor másodlagos lesz a családalapítás. De ha így gondolom akkor sose vállalok gyereket mert mindig lesz valami rizikó.
Köszönöm a tapasztalataitokat és a véleményeteket.
-Kérdező
28 évesen szültem az elsőt s nem maradtam le semmiről.
Utàna még te is tudsz kettőt.
Persze hogy te döntesz.
Az is igaz hogy akkir mmeg nem biztos hogy egy csettintésre összejön.
De így nehéz lesz.
Kedves kérdező! én 35 évesen szültem az első gyerekemet. Előtte is vállalhattam volna, mert ovuláltam, de ennyi. És most jelen pillanatban neked is pont ennyid van.
Se biztos párkapcsolat, se lakás, se munkahely, és még tanulsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!