Ha alacsony vagyok hamar fog látszani, hogy terhes vagyok?
Nekem 18 hetesen látszott először, hogy "felszedtem magamra". Attól függ inkább, hogy pl. mekkora a csípőd. Nekem pl. csak előre nőtt a pocakom, de későn kezdett el nőni.
158cm és 54 kg voltam teherbeeséskor.
Nekem nagyon hamar látszott, nem voltam még 12 hetes, amikor kiszúrta a munkatársam, hogy terhes vagyok (csípőnadrágban látszott, ahogy nagyon alulról kezd nőni a pocak + a tartásom is árulkodó volt szerinte).
Óriási hasam lett a végére, félidős terhesen azt kérdezgették, hogy "ugye már nem sok van?".
Szét is nyílt a hasizmom a végén. Alacsony termet + nagy baba vezetett ide. Nekem is csak előre nőtt egyébként.
158/55-el kezdtem, 72 kg lett a vége, szüléssel lement 10 kiló (nagyon vizesedtem).
Én úgy vettem észre, hogy az alacsony nőknek jobban látszik. Ha megnézed, hogy egy 3,5 kg-os gyerek egy 180 cm-es, vagy egy 150 cm-es nő pocakjában van, egyértelmű, hogy az a 30 centi nem mindegy.A kicsi nőnél nem tud a testéhez simulni.
Persze vannak kivételek, brutál hasizmok... De a kicsi nőknél egy ekkora babát pl. nem lehet kicsi hassal megúszni.
Egyértelműen látszani? Van aki már most azt mondaná, van aki 3 hónap múlva is csak azt gondolja, hogy meghíztál...de 20. hét körül sztem igen, ha már kicsit kerekedik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!