Mindenki beszél a kisbabájához, csak én nem?
Figyelt kérdés
21 hetes vagyok, és annyiszor olvasom, hogy kismamik beszélnek a babához a hasukban, de valahogy ez nekem "nem jön", és emiatt lelkiismeret-furdalásom van... Meg szoktam néha simogatni, de hogy beszéljek hozzá, az nem megy. Lehet, hogy ahogy haladok előre a terhességben, jobban érzem őt stb. akkor jobb lesz? És zenét sem hallgatok neki.. Pedig tudom, azt is kéne.2010. ápr. 6. 21:53
11/12 anonim válasza:
Én is így vagyok a beszéddel. Viszont szeretek dúdolni-énekelni neki, és éneklés közben nem érzem olyan "hülyén" magamat, közben meg simogatom a pocimat. (Pl: Altatódalt) Hétvégén meg előszedtem anyuéknál a gyerekkori Weöres Sándor könyvemet, és tervezem, hogy hangosan olvasok majd belőle (még nem kezdtem bele :-)) Apukája minden nap beszél neki, de persze az más, mert nem magában beszél, hanem én is ott vagyok. 19 hós km
12/12 anonim válasza:
Előző vagyok: nem 19 hós, hanem 19 hetes :-) hú, hi-hi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!