Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha eszem, ha nem akkor is...

Ha eszem, ha nem akkor is hányingerem van és nagyon erősen. Mitől lehet ez, mit lehet csinálni ellene?

Figyelt kérdés
már próbáltam kekszet enni,pattogatott tengerit is eggyikse hatott sokáig.a dokim csak a magne b6-ot mondta hogy szedjem rá.a rennie jó erre?hatásos?vagy valami más ami jó?mert féltem a babát.23heteske
2008. szept. 23. 12:26
 1/7 anonim ***** válasza:
77%
szia! A Rennie akkor jó, ha sok a savad, ég a gyomrod. Én rengeteg szénsavmenes ásványvizet iszok, egyszerre nagyon minimálisat eszek, akkor is csak nagyon könnyű ételeket, só- és fűszermenteseket, zsírtalant, hogy ne terheljem még jobban. De enni muszály.
2008. szept. 23. 12:30
 2/7 anonim ***** válasza:
77%
Igyál gyömbérteát, az használ a gyomor zavargásaira. Lehet, hogy utána egy kicsit kába leszel, de úgyis kell pihenni, akkor idd, amikor tudsz utána egy órát pihenni.
2008. szept. 23. 12:33
 3/7 A kérdező kommentje:
a védőnőm ajánlotta a rennit.a hányinger meg liftezik a gyomromban főleg este lefekvés után.megőrjit
2008. szept. 23. 12:35
 4/7 anonim ***** válasza:
A napokban hallottam a rádióban egy nőgyógyászt, aki arról beszélt, hogy szerinte a 16. hét utáni masszív hányás cukorbetegség jele. Most már úgyis kell menned cukorterhelésre, ki fog derülni.
2008. szept. 23. 14:02
 5/7 anonim ***** válasza:
Sajnos vannak olyanok, akiket a terhesség alatt végigkísér a hányinger, rosszabb esetben hánynak is. Nekem a sima B6 tabeltta, illetve a gyömbér kapszula is segített a magneb6 mellett.Kiratrtás!
2008. szept. 23. 14:39
 6/7 anonim ***** válasza:

a hányinger lehet stressztől, fáradságtól, az ételtől, attól, hogy a baba nyomja a gyomrod, hormonszint változásoktól stb.....

nagyon jó hányinger ellen a gyömbér ital, vagy a gyömbéres keksz :)

2008. szept. 25. 19:49
 7/7 anonim ***** válasza:
Gyömbér tea, gyömbéres üdítő, és gyömbér keksz, valamint a coca cola
2009. márc. 8. 11:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!