Ha eszem, ha nem akkor is hányingerem van és nagyon erősen. Mitől lehet ez, mit lehet csinálni ellene?
Figyelt kérdés
már próbáltam kekszet enni,pattogatott tengerit is eggyikse hatott sokáig.a dokim csak a magne b6-ot mondta hogy szedjem rá.a rennie jó erre?hatásos?vagy valami más ami jó?mert féltem a babát.23heteske2008. szept. 23. 12:26
1/7 anonim válasza:
szia! A Rennie akkor jó, ha sok a savad, ég a gyomrod. Én rengeteg szénsavmenes ásványvizet iszok, egyszerre nagyon minimálisat eszek, akkor is csak nagyon könnyű ételeket, só- és fűszermenteseket, zsírtalant, hogy ne terheljem még jobban. De enni muszály.
2/7 anonim válasza:
Igyál gyömbérteát, az használ a gyomor zavargásaira. Lehet, hogy utána egy kicsit kába leszel, de úgyis kell pihenni, akkor idd, amikor tudsz utána egy órát pihenni.
3/7 A kérdező kommentje:
a védőnőm ajánlotta a rennit.a hányinger meg liftezik a gyomromban főleg este lefekvés után.megőrjit
2008. szept. 23. 12:35
4/7 anonim válasza:
A napokban hallottam a rádióban egy nőgyógyászt, aki arról beszélt, hogy szerinte a 16. hét utáni masszív hányás cukorbetegség jele. Most már úgyis kell menned cukorterhelésre, ki fog derülni.
5/7 anonim válasza:
Sajnos vannak olyanok, akiket a terhesség alatt végigkísér a hányinger, rosszabb esetben hánynak is. Nekem a sima B6 tabeltta, illetve a gyömbér kapszula is segített a magneb6 mellett.Kiratrtás!
6/7 anonim válasza:
a hányinger lehet stressztől, fáradságtól, az ételtől, attól, hogy a baba nyomja a gyomrod, hormonszint változásoktól stb.....
nagyon jó hányinger ellen a gyömbér ital, vagy a gyömbéres keksz :)
7/7 anonim válasza:
Gyömbér tea, gyömbéres üdítő, és gyömbér keksz, valamint a coca cola
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!