Túlsújal teherbeesö anyukák/kismamák, sokat hiztatok? Kelett diétáznotok? Hogy alakult a terhességetek?
Figyelt kérdés
165cm 80kg vagyok.Második baba.2016. ápr. 19. 18:41
11/13 anonim válasza:
170 cm 85 kilóval estem teherbe,3. baba, terhességi cukros előzmény.Én a pozi teszt óta kerülöm a cukrokat(mostamár egyre "szigorúbban"), védőnő is,doki is javasolta,hogy álljak át a 180 gr ch diétára lassan..bár jelenleg leginkább arra kell figyelnem kb. hogy egyek, semmi étvágyam..2 kilót fogytam, 10 hetes vagyok...ha lehet,én nem szeretnék 2-3 kilónál többet felszedni,mert már most is érzem magamon, hogy ez is nagyon sok.
12/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek.Én nem vagyok rosszul de állandó éhséggel küzdök ha eszem sem csillapodik az érzés.Pedig még csak a 6.hétben járok.Gratulálok a kismamiknak!
2016. ápr. 19. 20:36
13/13 anonim válasza:
Nekem a 11-15. hét között volt farkasétvágyam. De figyeltem arra, mit eszek, és nem is híztam csak 1-2 kg-ot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!