Mit jelent ha a magzatvíz az átlagosnál kevesebb?
Figyelt kérdés
A 39.hètben vagyok,ma voltam uh-n ès azt mondták hogy a magzatvíz kevesebb az átlagosnál! Ez jót vagy rosszat jelent? Normális ez? Előre is köszönöm a válaszokat! :)#Magzatvíz.átlagosnál.kevesebb
2016. ápr. 19. 15:55
1/5 anonim válasza:
Ennyire a végén szerintem semmit nem jelent. Korábban az is rossz, ha sok, meg az is, ha kevés, mert különböző fejlődési rendellenességekre utalhat. Szülés előtt közvetlenül valószínűleg nem baj.
2/5 anonim válasza:
Nekem is így volt 37 hetes koromtól, nem volt semmi gond. Eleinte 2-3 naponta azért nézte a dokim, utána már csak hetente. Meg nekem azt mondta megfelelő az áramlás így jó eséllyel nem jelent semmit.
3/5 narancs223 válasza:
Nekem azt mondták hogy az átlagnál kicsit több :( megijjedtem amit írt az első :( komolyan utalhat rá? Bocsi :( irj kedves kérdező hogy mi lett a vége
4/5 anonim válasza:
Utolsó.. Ha baj van, akkor kórosan sok/kevés a magzatvíz, nem átlagostól több/kevesebb.
Több egyébként lehet terhességi diabétesz miatt is ha jól tudom.
5/5 narancs223 válasza:
3.20as volt a cukorterhelésem akkor csak ilyen végülis nem mondták hogy kórosan sok :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!