átlagosnál több magzatvíz? Volt valakinek? Mi volt az
oka?
Figyelt kérdés
ma több magzatvizet láttak, azt mondták ne ijedjek meg, önmagában nem jelent rosszat, de el kell küldeniük a főorvoshoz. na én nagyon megijedtem!
nálatok mi volt a gond? olvastam az ellenanyagot, az mondjuk esélyes lehet mert nem első gyerek és 12 hete voltam vérvételen utoljára. cukros nem vagyok, ma is mértem a cukrom. babával voltunk szív UH-on, ott is minden oké volt
Nelem is volt. Azt írták a papírra, hogy az átlagosnál több magzatvíz. Azt mondta a dokim hogy nem gond. Majd helyre áll. Nem is foglalkoztam vele. Mimden rendben lett. :)
2016. márc. 30. 21:30
2/7 anonim válasza:
Ha gond lenne, szerintem már bent feküdnél a kórházban.
Szerencsére az én orvosom se ilyennel, se becsült súllyal nem stresszelt engem.
2016. márc. 30. 22:53
3/7 anonim válasza:
Mi is voltunk szivuh-n, cukorterhelesen. Az enyemnek az oka a szölőzabáláa volt (=túlzozt ch). Azt hiszem. De lehet, hogy nem volt oka. De ez az esetek többségében gondot nem okoz. Nyugi!
36.heten mar atlagosnal kevesebb volt a vizem, mert dietaztam.:)
2016. márc. 31. 03:31
4/7 anonim válasza:
20hetesen mondták,hogy több a magzatvíz. Elküldtek előbb cukorterhelésre,magzati szív uh-ra,TORCH vizsgálatra,hogy nincs-e vmi méhen belüli fertőzés. Minden negatív lett. Nálam is valószínű a sok gyümölcs,meg pluszban a 100%-os gyümölcslevek voltak az okok,mert ezekkel leálltam és a 24.hétre már normális mennyiségű volt a magzatvíz.
2016. márc. 31. 07:42
5/7 anonim válasza:
Nekem is volt a 38. héten több magzatvíz. Elküldött a doki TORCH vizsgålatra, mert utalhat valamilyen fertőzésre. Végül 2 nap múlva megszületett a kislányom teljesen egészségesen, hamarabb meglett mint az eredmény, ami negatív lett.
2016. márc. 31. 07:55
6/7 anonim válasza:
Az elozo fiamnal nagyon sok (extreem) magzatvizem volt, ezert ugy uszott mint a medenceben. Illetve nem tudtak rendesen lemerni a hasat, mivel a sok viz miatt keresztbe fekudt. Kitalaltak, hogy nagy a hasa, sok a magzatviz, uristen, ilyen meg olyan beteg lesz. De kiderult semmi baja nem volt. Nemsokara 5 eves lesz, s kivaloan uszik! :) Most is sok a magzatvizem, (3. baba, 36.h. 5 nap) de engem ez nem tud meghatni :). Nem aggodom feleslegesen hulyesegek miatt. Te se aggodj!!!
2016. márc. 31. 09:39
7/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat, örülök, hogy egészségesek a gyerekeitek! :))) kicsit megnyugtatott, remélem minden oké lesz :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!