Akik magzatvíz szivárgással a kórházba mentek. Nálatok hogy volt? Vittétek már a kórházi csomagot is?
En vinnem a helyedben. Ha nem autoval mesz, akkor vidd csak azt, amire a szuloszoban lehet szeukseged, a tobbit hagy otthon osszekeszitve es majd beviszik utanad.
Nekem mondjuk mar nyilt a mehszajam, de a szuleszno mondta, hogy nst-re is ugy menjek, hogy a szuloszobai cucc legyen a csomagtartoban.
A masik kerdesedre a valasz: szivargo magzatvizzel mar nem engednek el Magyarorszagon.
En pl az elso gyereket kulfoldon szultem, a viz folyt el, be kellett menni es vittuk a korhazi cuccot. Mivel a viz tiszta volt, a fiam feje beekelodott es egyaltalan nem voltak fajasaim, igy hazamehettunk, de ha barmelyik nem igy lett volna, akkor bent kellett volna maradni.
Pedig itt aztan nagyon lazak.
De ott tuti hogy burokrepedessel mar nem mehetsz haza a cuccaidert.
7:43-as vagyok
Én azért vártam addig az indulàssal mert semmi fàjdalmam nem volt és féltem hogy hazaküldenek... Út közben kezdődtek a rendszeres 5 percesek, úgyhogy jobb csomaggal érkezni
Persze, vigyed. Inkább legyen feleslegesen a csomagtartóban, mint utána azon idegeskedj, hogy nincs nálad semmi, de benn kell maradnod.
Az utolsó hetekben kb. a 37. héttől már egy nagybevásárláshoz is bedobtam a kis tatyót, amiben a szülőszobai cucc volt.
Én is feb 15-re vagyok kiírva :D, és itt parázok mindenre, hogy ez fájás-e vagy csak keményedés, magzatvíz szivárog-e vagy csak kis folyás....szóval megértelek.
Én ha bármi miatt beindulnánk a kórházba, még ha nem is vagyok biztos a dologban, vinni fogom a csomagot már. A kocsiban végülis elfér, max visszahozzuk, ha hazaküldenek, de ha ott kell maradni legalább már nem kell külön visszajönnie érte a férjemnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!