Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Akik magzatvíz szivárgással a...

Akik magzatvíz szivárgással a kórházba mentek. Nálatok hogy volt? Vittétek már a kórházi csomagot is?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Első babás kismama vagyok. Magzatvíz szivárgásra gyanakszom, persze lehet vizes folyás is. Mindenképp megyek a kórházba, megnézetem. Csak nem tudom, vigyem a kórházi csomagomat is? Vagy lesz időm hazajönni érte? Támadó válaszokat nem kérek. Köszönöm!
2016. febr. 10. 07:39
 1/10 A kérdező kommentje:
Február 15-re vagyok kiírva.
2016. febr. 10. 07:39
 2/10 anonim ***** válasza:
Amint mondtam hogy 5,5 órája szivárog a magzatvíz egyből mondták hogy akkor valaki hozza fel a csomagot (lent volt az autóban), adatfelvétel utàn vezettek is a szülőszobába
2016. febr. 10. 07:43
 3/10 anonim ***** válasza:

En vinnem a helyedben. Ha nem autoval mesz, akkor vidd csak azt, amire a szuloszoban lehet szeukseged, a tobbit hagy otthon osszekeszitve es majd beviszik utanad.

Nekem mondjuk mar nyilt a mehszajam, de a szuleszno mondta, hogy nst-re is ugy menjek, hogy a szuloszobai cucc legyen a csomagtartoban.

2016. febr. 10. 07:50
 4/10 anonim ***** válasza:

A masik kerdesedre a valasz: szivargo magzatvizzel mar nem engednek el Magyarorszagon.

En pl az elso gyereket kulfoldon szultem, a viz folyt el, be kellett menni es vittuk a korhazi cuccot. Mivel a viz tiszta volt, a fiam feje beekelodott es egyaltalan nem voltak fajasaim, igy hazamehettunk, de ha barmelyik nem igy lett volna, akkor bent kellett volna maradni.

Pedig itt aztan nagyon lazak.

De ott tuti hogy burokrepedessel mar nem mehetsz haza a cuccaidert.

2016. febr. 10. 07:53
 5/10 anonim ***** válasza:
én vittem, bent is fogtak.
2016. febr. 10. 08:04
 6/10 anonim ***** válasza:

7:43-as vagyok

Én azért vártam addig az indulàssal mert semmi fàjdalmam nem volt és féltem hogy hazaküldenek... Út közben kezdődtek a rendszeres 5 percesek, úgyhogy jobb csomaggal érkezni

2016. febr. 10. 08:06
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Persze, vigyed. Inkább legyen feleslegesen a csomagtartóban, mint utána azon idegeskedj, hogy nincs nálad semmi, de benn kell maradnod.

Az utolsó hetekben kb. a 37. héttől már egy nagybevásárláshoz is bedobtam a kis tatyót, amiben a szülőszobai cucc volt.

2016. febr. 10. 08:48
 8/10 anonim ***** válasza:

Én is feb 15-re vagyok kiírva :D, és itt parázok mindenre, hogy ez fájás-e vagy csak keményedés, magzatvíz szivárog-e vagy csak kis folyás....szóval megértelek.

Én ha bármi miatt beindulnánk a kórházba, még ha nem is vagyok biztos a dologban, vinni fogom a csomagot már. A kocsiban végülis elfér, max visszahozzuk, ha hazaküldenek, de ha ott kell maradni legalább már nem kell külön visszajönnie érte a férjemnek.

2016. febr. 10. 08:50
 9/10 anonim ***** válasza:
Én felhívtam a szülésznőt, hogy vigyem-e a csomagot- kb kiröhögött, hogy persze
2016. febr. 10. 14:02
 10/10 anonim ***** válasza:
Amikor 37. hetes terhes vagy,már mindenhová vidd magaddal a baba és te szüléses cuccaidat,táskádat.
2016. febr. 10. 14:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!