Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Zárt méhszájnál ha nem lehet...

Zárt méhszájnál ha nem lehet amnioszkópiat csinalni hogy derül ki meconiumos-e a magzatvíz?

Figyelt kérdés
Dokim nem tudott amnioszkópiat csinalni mert zart a méhszáj. 2 naponta kell azt mindta merthogy túlléptem a terminust. Sajnos rohan folyton nem tudtam megkerdezni tőle ezt: ha zart a méhszáj és a 2 nap alatt belekakil a baba a magzatvízbe az hogy derül ki? Megha 2 nap mulva is zárva lesz és ismét nem kerül sor errr a vizsgalatra. Ez nagyon aggaszt h ne legyen baja a babámnak.
2016. jan. 29. 11:36
 1/4 anonim ***** válasza:

Sehogy.

De a bekekakilást az oxigénhiany okozza, az pedig a ctg-n is látszik, gondolom arra minden nap menned kell.

2016. jan. 29. 11:45
 2/4 anonim ***** válasza:
De fura, nekem zárt méhszájnál is csináltak. Meg van a módja gondolom. Igaz utána véreztem kicsit de az mellékes. Sőt az elsőnél meg is indította a fájásokat, gondolom tágítottak kicsit hogy meg lehessen csinálni a vizsgálatot. Örültem neki mert nem akartam túlhordani.
2016. jan. 29. 12:52
 3/4 anonim ***** válasza:
Nekem nem vizsgáltak semmit és 35 hetes voltam mikor megindult a wzülés és a burokrepesztésnél vette észre a doki hogy zöld a magzatvíz. PIC-en volt a babám 11 napig. Most már 4 éves nagyfiú, asztmája lett a zöld magzatvíztől ami a tüdejére ment, de már kezdi kinőni.
2016. jan. 29. 13:08
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Igen, azt ahogy levettem, dokja válogatja ki mit kezd ilyenkor. Van aki kézzel tágítgat, van aki zárt méhszájnál hagyja inkább. CTG-re igen, minden nap megyek, úgyhogy picit meg is nyugodtan mert azok az eredmények rendben voltak ma is.
2016. jan. 29. 19:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!