Gyakori, de kevés mennyiségű folyást tapasztalok. Olyan érzés, mikor bepisil valaki de abban biztos vagyok, hogy ez nem vizelet. Lehet magzatvíz?
Nekem szokott ilyen lenni, nem szivarog a vizem a vizsgalatok alapjan. Atlatszo folyas is abszolut jellemzo a terhessegre.
33hkm
Akkor simán lehet.
Viszont ez csak szivárgás.
Én a második terhességemmel jártam így.
Minden wc-zésnél, amikor egy bizonyos szögben előre dőltem, jött valami, ami nem pisi és nem folyás volt.
Bementünk a kórházba, de ott hanyatt fekve vizsgáltak, abban a szögben nem jött semmi, és közölték hogy menjünk haza.
Viszont a szülésznő adott egy tesztcsíkot, ami ha zöldre színeződik, akkor magzatvíz.
Haza mentünk. Aznap délután megint ráültem a wc-re, dőltem előre, megint jött. Papírcsík szépen zöld lett.
Viszont én azt mondtam, hogy amíg nincsenek fájásaim, vagy el nem folyik, én nem megyek sehová.
Két nappal később indult a szülés fájásokkal, ekkor álló helyzetben is egy pici tócsa lett a földön, de még ezután is volt burokrepesztés.
Szóval van ilyen, hogy valahol felül reped meg a burok, ez pici szivárgást eredményez, fertőzésveszély sincs, én nem rohannék emiatt többet be a kórházba, de én az vagyok, aki szereti a lehető legkevesebb időt bent tölteni.
A harmadik szülésem máshogy indult, úgyhogy többet ez nem ismétlődött. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!