S. O. s. Magzatviz vagy vizelet?
1 a pisit vissza tudod tartani (miután megébredtél rá)
2 ha fehér lepedőd van látszani fog hogy sárga e mint a pisi vagy átlátszo
szerintem bepisiltél :p ciki de én is jártam már igy de mikor épp álmomban elkezdtem pisilni (meg valojában is) rögtön felriadtam rá és vissza tudtam fogni
:)
Én háromszor pisiltem be álmomban terhesen... :)
Azóta se és elötte se...
Az utolsó a végén volt mikor felkeltem rá hogy kéne.. ááá mondom nem megyek ki mert akkor nem bírok vissza aludni épp hogy félálomban vagyok a Fiam hatalmas rúgásokkal focizott a hólyagommal és ahogy rúgta úgy indult meg... Mire kimásztam az ágyból 3 rúgást kaptam és 3 foltot eredményezett az ágyon... Így visszagondolva már jókat röhögök... De akkor iszonyat ciki volt... égett a pofámról a bőr hogy visszajöjjek páromhoz és éjjel szóljak hogy ágynemű húzás van... az első kettő nem tetszett neki a harmadiknál az ajtófélfának támaszkodva aludt tovább :)
Ha pisi akkor színe van és szaga... Ha magzatvíz akkor az olyan mint a víz és nekem édeskés szagúnak rémlik..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!