Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 37 hetesen ez magzatvíz lenne?

37 hetesen ez magzatvíz lenne?

Figyelt kérdés

több napja jóslófájásaim vannak...olyan fogösszeszorítós. 7-10 percesek.

Pár napja erősebb a folyásom, sűrű, fehér (bocsi)

..de a fehérneműn, tisztaságin mellette vizes foltok is vannak kb. 2 x 200 ft-os méretű, ez napi többször is.

Vannak órák amikor tök száraz ott lent minden aztán hirtelen jön ez a nedvesség érzés, megyek a mosdóba és ez fogad...

Kivettem a tisztaságit, hogy még jobban lássam, a vizes folt megvan, de mellette a fehér folyás is...

Bocsi ha hosszú vagy értelmetlen, de nem tudom mi ez...

Jelzőbetét nincs a gyógyszertárban (falun lakunk)

Dokihoz holnap reggel megyek, baba mozog, aktív

Ráérek holnapig a dokival vajon???

2016. febr. 8. 11:39
 1/3 anonim ***** válasza:

Ha beteszel 5-6 zsepit, és 1 óra alatt átázik, az magzatvíz lesz.

Van magzatvízjelző betét, esetleg vehetsz azt is (bár nem olcsó), de megnyugtatásnak jó.

2016. febr. 8. 13:30
 2/3 anonim ***** válasza:
szerintem ez csak vizes folyás. nekem anno annyira erős volt a folyásom hogy a bugyim is átázott. benentem a kórházba, ott azt mondták hogy üljek 3-4 rétegbe összehajtogatott lepedőre, ha az gyorsan át ázik akkor víz.
2016. febr. 8. 13:49
 3/3 anonim ***** válasza:
Szerintem nem magzatvíz, inkább csak erősebb folyás. Az a betét pedig felesleges pénzkidobás, nem csak a magzatvíztől színeződik el.
2016. febr. 8. 21:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!