Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tegnap óta kissé barnás a...

Tegnap óta kissé barnás a folyásom. Mitöl lehet ez?

Figyelt kérdés

Orvosnál is voltam,megvizsgált,baktériumot nézett,de mindent tökéletesnek talált.Ma megint ez van.Görcseim nincsenek,de nyugtalan vagyok,miért van ez.Volt már valakinek ilyen?

17 hetes kismama

2008. szept. 23. 10:39
 1/4 anonim ***** válasza:
Szia! Lehet a vizsgálattól is. Nekem mindig van egy kicsi (1-2 napig), amikor méhszájat néz. Ha holnapra sem múlik, hívd fel a dokid.
2008. szept. 23. 10:55
 2/4 A kérdező kommentje:
Ez még az orvos elött kezdödött,tehát nem a vizsgálattól van..Azért köszi! :)
2008. szept. 23. 11:02
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerintem ha 1 napnál tovább tart mindenképp menj dokihoz.Közben közben nekem is volt egy-egy csepp kicsi barnás de szerencsére másnapra elmúlt.Ne izgulj.Tudom milyen megijed az ember de a dokik azt mondják lehet attól is hogy a méh tágul és elpattan egy-egy ér s ez egy kicsi folyással jár Boldog babavárást
2008. szept. 23. 13:09
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!Hát a méhem az biztos tágul,mert gyakran érzem.remélem,csak attól van.
2008. szept. 23. 14:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!