Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van valami jele ha elhal a...

Van valami jele ha elhal a magzat?

Figyelt kérdés
18 hetes vagyok,uh a 12 héten volt,15 hetes vizsgálaton kézzel vizsgált annyit mondott h rendesen tart a méhszáj és megfelelően növekszik a méh,mondta h feloltozhetek,kérdeztem hogy nincs uh aztmondta a következő csak 21 héten van.Nem görcsölök nem vérzek.csak olyan sokára lesz a következő uh,mert hétfőn megyek és megint csak kézzel fog vizsgálni,tudom pozitív gondolkodás de néha rám tör ez az érzés,első terhesség
2016. ápr. 16. 08:41
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Szlovákiában lakom,itt mindenkinek külön dokija van védőnő nincs,3 hetente járom hozzá,másik dokit még nemakarok,mert senki nem vállal már,kivéve akihez tartoztam,de őhozzá elmentem 7 hetesen vérzéssel nemtudta mitől van de azért kaptam gyógyszert és a legközelebbi időpontot pedig majdnem rá 2 hónapjára adta.Szerintem ismerősömtől elkérem a szívhang figyelőt,de ezért hétfőn megkérem a dokim h nézzen még uh val,megnyugtatna ha láthatnám őt.
2016. ápr. 16. 13:07
 12/18 anonim ***** válasza:

van a dokidnak UH-ja a rendelőjében? Vagy a kórházba jársz hozzá és ott fizetsz?

Nekem minden alkalommal néz méhszájat is, és hüvelyivel nézi a babót is (mondjuk nem igazán értem, hogy minek kell mindig vetkőzni, hasin sokkal egyszerűbb lenne). Én most kedden megyek legközelebb, 18 hetes leszek akkor.

Nálunk 10e/alkalom, a pécsi klinikán

2016. ápr. 16. 13:33
 13/18 anonim ***** válasza:

Akarmikor lehet kerni maganban uh-t ha parazol. En biztos elmegyek majd legalabb havonta egyszer, mivel volt Mar egy vetelesem ketlem, hogy megtudnek nyugodni...

Egyebkent nem voltaK korai jelei a vetelesnek. Egyik heten meg azt mondtak Minden oke...kovetkezo hetre felszivodott a szikholyag, embrio. De ez AZ elso trimeszterben volt, 8. Heten...a diagnosis utan 2 napra spontan elveteltem...

A szivhangfigyelo tudtommal nem tesz Jot a babanak...nalunk meg nen elfogadott Mar h manualisan vizsgaljanak. Nalunk since 10 E alatt Magan...

2016. ápr. 16. 14:11
 14/18 anonim ***** válasza:
50%
Nem tesz jot a magzatnak a szivhangfigyelo, 16 hetig nem is ajanljak. Statisztika is van magzat halalozasrol es a doppler keszulek hasznalatarol es ezek osszefuggeserol, erdekel valakit? Az uh-rol nincsenek ilyen remhirek. Ha nem lenne penzem elmenni ultrahangra, biztosan mondanam, igenis hogy vizsgaljanak meg mert gorcsol a hasam. Inkabb, mint a stressz. En nem tettem ilyesmit, de aki nem teheti meg es izgul, annak javaslom. Hazudni.... En is hazudtam egyszer hogy hasmenesem van, mert nem volt kedvem iskolaba menni :) naes?! :) Huhh akkor most mi van?
2016. ápr. 16. 14:26
 15/18 anonim ***** válasza:
57%
Ezek a mai szívhang figyelők ugyan olyan elven műkődnek mint az uh-ok.Sőt a védőnőnél is olyannal nèzik 4-6 hetente (annyi hogy az nagyobb teljesítményű) Akkor a védőnőnél is károsítják a magzatot?!Tehát az hogy egy héten 1-2 alkalommal meghallgatod 5-10 másodpercig (mert ugye ennyi elég ) nem lesz a babónak semmi baja.Csak ésszerűen kell használni...nem naponta 5-ször.
2016. ápr. 16. 14:41
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Egyáltalán NEM karos a szivhang Figyelő...nem tudom ezt honnan vetted.

Nyilván nem 3oran at kell hallgatni.. Ertem en,hogy cuki...de nekem annyi,ha nem erzem mozogni a kicsit.. Oda teszem ahova kell(tudom merre kell "keresni"),2masodperc es eleg. Csak tudni akarom,hogy jol van e. Ennyi

Nem hiszem,hogy 2-3mp miatt történne baj.

2016. ápr. 16. 21:33
 17/18 anonim ***** válasza:
Én direkt megkérdeztem a dokit és a védőnőt is a szívhangfigyelőről. Mindegyik azt mondta, egyáltalán nem káros, annyit lehet hallgatni a magzatot, ahányszor csak akarja az ember!
2016. ápr. 19. 06:49
 18/18 anonim ***** válasza:
50%
Csak onnan vettem, hogy a magyar nogyogyasz ismerosom par evvel ezelott mondta, hogy menekulnek a kicsi embriok a hang elol, mikor azt hasznalja. Erre ra ket evvel betiltjak a hasznalatat a 16. Hetig itt Hollandiaban. Ill. megjelennek publikaciok, statisztikak, hogy miert nem jo. Az uh. Mas alapon mukodik, de nem szeretnek en itt mindenkivel vitatkozni. Mivel nem en talaltam ki, ezert ha valaki okosodni szeretne, keressen egyszeruen ra a neten, vagy nyugodt szivvel hasznalja tovabb a szivhangfigyelot, nekem teljesen mindegy.
2016. ápr. 19. 08:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!