Van valami jele ha elhal a magzat?
3000es magándoki?
Errefelé 10e/alkalom alatt nem tudok magán dokit. :(
Hazudni egy ultrahangert? Raadasul azt, hogy valami baja van? Ne mar...
Kerdezo: ha nem gorcsolsz es nem verzel, akkor optimista lehetsz. Gondolj arra, hogy tul vagy az elso trimeszteren, amikor a legnagyobb aranyu a veteles a tobbi idoszakhoz kepest.
Ez egy ilyen resz, ugy tunik reg volt az utolso ultrahang es meg nem erzed a magzatmozgast.
A jo hir, hogy mar csak 3 het van a kovetkezo alkalomig, raadasul nagy esellyel addigra mar a magzatmozgast is erezni fogod, az mar nagyon megnyugtato a legtobb kismamanak.
Masik opcio: hivd fel a vedonodet, hogy van-e szivhanghallgatoja es ha igen, akkor meg tudna-e nezni neked a kovetkezo heten. Ilyen terhessegi korban mar meg szoktak talalni konnyen es ha hallanad a szivhangot, akkor az is eleg megnyugtato lenne.
De ha hetfon talalkozol az orvossal, akkor ot is megkerdezheted, az megsem egy ultrahang, nem tart sokaig. Hatha a szivhangot megmutatja neked.
Vagy még esetleg beszerezhetsz egy otthoni magzati szívhang figyelőt.Újonnan olyan 9.000.-Ft körül van de használtan már 5-6.000.-Ft-ért is be lehet szerezni.Mi már a 9. héten vettünk egyet, hetente egyszer vagy kétszer használjuk.De pl. ma hajnalban is meghallgattam a picinket mert már úgy éreztem elég régen mozgott, hallottam a pici szívét úgyhogy már
is megnyugodtam.:)Szerintem szuper találmány csak nem kell túlzásbavinni a használatát. 25 hkm
Menj a védőnőhöz szívhanghallgatásra, vagy esetleg otthoni szívhangfigyelőt is vehetsz.Plusz nemsokára megmozdul, akkor már Ő is jelét adja, hogy jól van.
Off: Minek vizsgálgatnak manuálisan agyba- főbe, ha nincs panasz? Ez egyáltalán nem elfogadott már, növeli a fertőzés veszélyt, koraszülés kockázatát növeli. Engem a terhesség megállapításakor vizsgáltak, legközelebb pedig a 38. héten, mert panaszom volt. Méhszájat lehet nézni uh-gal is. Én nem hagynám a helyedben, hogy folyton túrkáljanak.
Merre laksz h a magandoki ilyen jo árban van? En Pécsre járok a da vinci magánklinikaba es 17,500ft 20 perc 😱
Mondjuk 2x voltam,de en vettem szivhang figyelot,es ha nem érzem ,hogy mocorog,akkor meghallgatom! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!