Vélemény erről a kocsiról? Most kezdtem el nézelődni babakocsik terén.
Figyelt kérdés
Most kezdtem el nézelődni babakocsikat.
Ez a fajta nagyon tetszik az ára is kedvezőbb.
Valakinek tapasztalat?
2016. ápr. 15. 21:42
3/10 anonim válasza:
ez egy tökéletes babakocsi, nem is értem, miért ilyen olcsó. ennyi mindennel és ilyen funkciókkal rendelkező kocsikat 4-szer ennyiért szoktak árulni. (a mi Stokkénk pl. csak annyival tud többet, hogy nagyon magasan van benne a gyerek, így nem a szmogban ül)
mi a linkelt kocsival a gond? oké, hogy nem egy dizájntermék, de csak ennyi lenne?
4/10 anonim válasza:
Nem a szmogban ül? Tényleg ezért megéri 300 ezerrel drágább babakocsit venni, mert 10 centivel fentebb már nincs szmog? Kész.
5/10 anonim válasza:
Nem vennék ilyet, mert az autós hordozója nem sokat ér. Nálam fontos a biztonság.
7/10 A kérdező kommentje:
Igazából a kocsival nincs bajom, sőt nekünk tetszik a kinézete. Csak kíváncsi vagyok hátha valaki vett és rossz a tapasztalata.
2016. ápr. 15. 23:04
8/10 anonim válasza:
Nem vennék felfújható kerekűt, mert csak a baj van vele.
Nekünk nagy tömör kerekű van. Jó rugózás, nem kap defektet. És a kocsi sem nehéz tőle.
9/10 Snorri válasza:
Nekünk hasonló kategória volt, és nagyon megszívtuk. Sajnos ráfizettünk, jobb lett volna, ha kapásból kicsit drágábbat veszünk. A mélykocsi jó volt, de az autósülés, és és a sportülés pocsék. Az autósülés csúszkált állandóan, a sportülést utálta, mert hátradőlt nagyon, és hamar el is tört. Én azt mondanám, hogy 150 körül legyen, ha ilyet akarsz. Ha olcsóbbat akarsz, akkor vegyél sportkocsit, és hozzá való autóshordozót. Nekünk végül egy Graco Tekko lett, imádja, nagyon kényelmes. 6 hónapos kortól van, de lehet hozzá venni 25 körül autósülést, amit rögzíthetsz, és így születéstől jó. Én nagyon sokat agyaltam, és pórul jártunk. Ennél hidd el az is jobb, ha veszel egy sima, nagy kerekű Bergont, ami ledönthető, ültethető, és kb. 40 000.
10/10 anonim válasza:
Jól látom, hogy ez valamiféle webáruház, és nincs mód a személyes kipróbálásra?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!