Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Vannak olyan babakocsik amik...

Vannak olyan babakocsik amik bolygókerekűek, de csak a tolókar fordítható. Ha hátrakerül a bolygókerék akkor olyan tolni mint a fix kerekűt?

Figyelt kérdés
2012. okt. 12. 17:44
 1/4 anonim ***** válasza:
Akkor ezek szerint, csak elől, vagy hátul bolygókerekes? Hát igen az nem nagyon segít a tologatásnál, ha hátrakerül a bolygós, akkor tényleg inkább lefixálnám, mert lehet még nehezebb lenne menni vele.
2012. okt. 12. 18:09
 2/4 anonim ***** válasza:
Pontosan,ahogy mondod.És tragédia úgy közlekedni vele.Tapasztalat. :( Én most adtam el az ilyen kocsinkat.
2012. okt. 12. 18:17
 3/4 A kérdező kommentje:
Igen, általában csak az első bolygós, aztán írják hogy megfordítható a tolókar. Aztán mit érek vele, ha ilyenkor nem lehet tolni? Az a kocsi a jó, aminek fordítva is felrakhatók a tartozékai, a bolygós meg marad elöl. De ezek elég drágák már.
2012. okt. 12. 18:20
 4/4 anonim ***** válasza:
[link] nekem ilyenem van. Ha nem kell emeletre cipelned akkor nagyon szupi. Igazi terepjáró, egy ujjal kormányozhatod, szupi kis hintázóállvány is van hozzá. Én nagyon szeretem!
2012. okt. 12. 18:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!