19 hetesen már lehet nézelödni a Bababoltokban?
19 hetesen már vásároltam .
első babával már volt 4 body-m sapkám mire megfogant.
kis dobozban gyüjtöttem őket.
vele a 20. héten kezdtünk el vásárolni kiságyat és a kozmetikumokat .
utánna és közben a ruhákat .
2. babával ekkorra már kész volt a babaszoba . tudtuk a nemét is onnantól vettük a hiányzó ruhákat is. 32. hétre készültünk el utolsó cucc a kórházi pakk volt .
nyugodtan vásárolhatsz !
Hát erről is meg van mindenkinek a maga véleménye , ha nem érzed korainak akkor nyugodtan vásárolhatsz.
Mondjuk én 3 hete vásárolgatok a babámnak , mert 31 hetesen tudtuk meg a nemét .
34hkm
Szia! 16 hetes vagyok és mi mar nezelodunk a párommal :) a babaszoba bútort most fogjuk megvenni. 1 hete megtudtuk a nemet :))
De fehér bútor mellett döntöttünk, ha esetleg kukacot novesztene, akkor fiús szoba is lehessen belőle :) de nagyon egyértelműen szetrakta a labat és látszott a nuni :) úgyhogy mi erre vártunk, vásárolunk is neki, ami megtetszik :)) nem vagyunk babonasak, és ha akciósan be tudjuk éppen szerezni, akkor miért ne?!:)
Off: Mizuzizu! Kislány, vagy kisfiú?
On: Mi most kezdünk belelendülni, tapétát néztünk tegnap a gyerekszobába, ma ágyikót meg ruhácskákat. 21 hetes vagyok, de anyám már a 9. héten megvette nekünk a babakocsit, azóta meg összegyűjtött vagy húsz különböző ruhácskát. :)
Ha nem tudod még a nemét, akkor vegyél sárga, zöld, barna, drapp, narancs dolgokat.
Jó nézelődést!
Kicsi fiú és a tied ?
Igen ezek a semlegesek én is vettem citromsárga dolgot de csak egyet kettőt.
Annyira jó érzéssel tölt el a baba holmi vásárlása :)
Az első babánknál kb. a 30. hétre megvolt minden fontos dolog - aminek utóbb nagyon örültem, mert a 31. héten született...
A második terhességemnél a 20. héten vettünk mózest a babakocsinkhoz (mert időközben az elsőnél használtat lecseréltük), a babát viszont a 23. héten elveszítettük...
Tudom, az én esetem kicsit más, de a következő alkalommal nem veszek semmit (írok listát és majd a férjem a szülést követően mindent összesze), mert nincs rosszabb, mint a babadolgokat elcsomagolni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!