15 hetes terhes vagyok és alig van hasam, szinte semmi, ez normális?
Figyelt kérdés
A doki mindent rendben talált, de nem nyugtatott meg.2008. szept. 23. 07:40
1/7 anonim válasza:
Szia! nekem 16 hetesen semmi hasam nem volt vagy épp hogy látszódott egy kis dudor!én is féltem hogy nincs valami rendben de minden rendben volt!ez szerintem változó hogy kinek mekkora pocija van terhesen!én például 34 hetes vagyok most és megkérdezik hogy 24 hetes vagyok már?hát köszi ja és a babám a méretei alapján nem kicsi sőt....ugyhogy nyugodj meg!bodog babavárást:34 hetes kismama
2/7 anonim válasza:
Én 19 hetes vagyok, és rajtam is csak mostanában kezdik észrevenni az emberek, hogy babát várok, pedig vékony alkatú vagyok. Nyugodj meg, normálisak a méreteid!
3/7 anonim válasza:
Ne izgulj, nekem 18-19 hetesen kezdett el valami látszani, de ruhában még akkor se nagyon látszott.
4/7 anonim válasza:
Szia! Nekem kb 16 hetesen kezdett úgy látszani, mintha jóllaktam volna. Most 24+1 hetes vagyok és kb 4 hónaposnak saccolnak. A babám viszont elég fejlett, sőt a méretei alapján már kétszer csúszott előbbre a szülés várható időpontja. Ne aggódj, ha valami gáz lenne, a doki úgyis szólt volna.
5/7 anonim válasza:
Én picivel vagyok tobb, mint 17 hetes. Ha nincs rajtam ruha nagyon egyértelmű, de ha felöltözök, akkor csak az latja, aki azt nezi.
Függ sokmindentől, hogy hány kiló vagy, hogy mennyire széles a csipőd (ha széles az a jobb), stb
6/7 anonim válasza:
Nekem a 17. hétig semmi hasam nem volt. Most 22 hetesek vagyunk, de még mindig alig lehet látni. :)
7/7 anonim válasza:
elvileg keskeny csípőjű nöknél, vagy kevés magzatvíz és kicsi méh esetén lesz kicsi a has
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!