Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ti mikor kezdtétek el el...

Ti mikor kezdtétek el el használni a biztonsági öv terelőt?

Figyelt kérdés
Szorit a bizton öv alsó része , de úgy érzem hogy még korai mert 9hetes kismama vagyok és lehet hogy csak túl reagálom. Ki mikor kezdte el ezt használni?
2016. ápr. 14. 21:59
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
1. vagyok, igazából én se nagyon hallottam eddig erről, nem mondta senki. MOndjuk én nem is sokat autóztam, csak itt a vaároson belül vásárolni meg ilyesmi.
2016. ápr. 15. 07:51
 12/13 anonim ***** válasza:
0%
A szülés előtti nap még vezettem, kb. 150 km-t, de még akkor sem jutott eszembe az övterelő.
2016. ápr. 15. 15:30
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Szia, mindent akkor vegyél meg, amikor szükséged van rá. És ne akkor, amikor mások mondják. Ha úgy érzed most, akkor vedd meg már most.

Én pl. már 9 hetesen kismama nadrágot hordtam, mert szűk voltak rám a régi nadrágjaim/szoknyáim. Volt, hogy nekem is beszóltak, még korai, de nem érdekelt. Lehet, hogy akkor csak puffadtam még, de már nem volt kényelmes a nadrág.

Kismama övterelőt is megvettem azon a héten, amikor először kényelmetlennek éreztem az öv alsó részét.

Egyébként pedig az övterelő nem csak kismamáknak hasznos, hanem hosszú utakon mindenkinek.

24 hkm

2016. ápr. 16. 12:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!