Tejláz 11hós baba mellett? Bocsi a hülye megfogalmazásért csak gondoltam megkérdezlek titeket.
Ebben a hónapban megjött a mensim 6nappal korábban,3napig tartott szóval rendes mensinek tudom be.
Vasarnap tejlázat kaptam,anyukám szerint terhes lehetek mert ő is ígyvolt hugommal,aztan szomszedunk kèrdezte miújság velünk említettem neki is hogy nemrègiben tejlázat kaptam,mire megkèrdezte hogy babát várok?
Èn ezt hülyesègnek tartom szerintem semmi összefüggès,szerintetek?
Bocsi ha hülyekèrdès
Egyèb:Kètnapja mensis görcseim vsnnak olyan mindjárt megjön èrzès a kávètól hányingerem lesz hacsak rá gondolok is.
Tesztet nem akarok venni ,tudom hogy az a biztosabb ès nem itt kèrdezgetni csak a tapsztalatokra lennèk kiváncsi.
Bunkó válaszokat nem kèrek!Köszönöm!
Szia!
Surubben szopizik nem hanyagolja a cicit.de ma elkezdte kihanyni az anyatejet terhesseg miatt ez lehet hogy a gyomra igy nem birja az anyatejet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!