Bolha/bolhacsípés okozhat problémát terhesség alatt?
Túlparázod. Bolhacsípéstől semmi bajotok nem lesz.
Többféle bolha is van, a legtöbb nem is kamázza az embert, mert szőr hiányában és a rendszeres fürdés miatt nem tud normálisan élősködni.
Én évekig lovakkal foglalkoztam. A széna rendszerint tele van bolhákkal. Ebből következőleg a szénakazalban hentergő kutyáim is mindig tele voltak velük.
Én is hordtam őket sokszor haza,
otthon vettem észre ahogy leugrottak, de még egy sem maradt meg soha a környezetemben. Volt, hogy megcsíptek, de kb egy kezemen meg tudom számolni, ami ahhoz képest nem sok, hogy tonnaszám összefutottam velük.
És itt vagyok, semmi bajom nem lett. A bolha nem terjeszt betegséget, pestis már egy ideje nemigen van errefelé. A dumának meg, hogy férgeket terjesztenek, ne dőlj be, mert az csak akkor igaz, ha szétrágod és lenyeled őket, mint ahogy a kutya teszi vakaródzás közben. Ember ilyet nem tesz. Úgyhogy veszélytelen, max kellemetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!