Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Megbocsájtanak valaha a szüleim?

Megbocsájtanak valaha a szüleim?

Figyelt kérdés

6 hetes terhes vagyok amire nemrég derült fény. Stabil párkapcsolatom van 3 éve. A párom dolgozik, egy felújítás előtt álló háza is van és egy jó szülöi háttere. Az én szüleim kitagadtad, utcára készülnek kirakni a döntésem miatt , hogy megtartom a babát. Szerintetek valaha helyrejön a helyzet vagy soha többé nem fogom érdekelni őket se én, se a gyermekem?

Egy 20 éves lány.

2016. ápr. 13. 09:11
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
69%
Hogy mondhattok ilyet, hogy menthetetlen?? Tudjátok ki a menthetetlen az a család aki arra kényszerült hogy kivegyen berbe egy olyan hazat ahol se wc se furdo egy ajto sincsen.. 5 gyerekkel...
2016. ápr. 13. 12:11
 32/34 A kérdező kommentje:
Amúgy bocsánat. Rosszul fogalmaztam! Nekem sem volt gyerekszobám mégis felnőttem boldogan. Soha nem volt hiányom semmiben. És én sem hányom most a szüleim szemére azt, hogy nekem miért nem volt gyerekszobám?! Most az sem érdekelne, ha egy szobában éltük volna le az eddigi 20 évem, de legalább tudnám, hogy szeretnek és mellettem állnak ha szükségem van rájuk. :)
2016. ápr. 13. 12:12
 33/34 anonim ***** válasza:
69%

Egyszerű pszichológia! A 69% -os így nevelte a gyerekeit,valószínűleg a mai napig nem sikerül nekik mindent megadni,ezért vetíti a fusztráltságát ki másra. Kb észre sem kell venni,hogy kommentelget. Azért ilyen rosszindulatú mert elvan keseredve,nem jó anyagi helyzetben él vagy épp csalja a párja vagy csak szimplán boldogtalan. 95%-ban ezekért van ilyen gonoszság az emberekben. Ezt egyébként simán észre lehet venni pszichológus szemmel.

Szívesen kezelnélek kedves 69%-os,több helyen olvastalak már. Nagy gond van a felfogásoddal,gondolkodásoddal és teljesen bántás nélkül írom,nem marad senki melletted ha ilyen maradsz.

Szívből kívánom a gyógyulást!

2016. ápr. 13. 12:57
 34/34 anonim ***** válasza:
82%

Utolsóval egyettértek.

Kérdező! A szüleid majd megnyugszanak. Ha nem,akkor ez van. Neked már a kicsikéddel kell foglalkozni.

2016. ápr. 13. 13:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!