Megbocsájtanak valaha a szüleim?
6 hetes terhes vagyok amire nemrég derült fény. Stabil párkapcsolatom van 3 éve. A párom dolgozik, egy felújítás előtt álló háza is van és egy jó szülöi háttere. Az én szüleim kitagadtad, utcára készülnek kirakni a döntésem miatt , hogy megtartom a babát. Szerintetek valaha helyrejön a helyzet vagy soha többé nem fogom érdekelni őket se én, se a gyermekem?
Egy 20 éves lány.
Egyszerű pszichológia! A 69% -os így nevelte a gyerekeit,valószínűleg a mai napig nem sikerül nekik mindent megadni,ezért vetíti a fusztráltságát ki másra. Kb észre sem kell venni,hogy kommentelget. Azért ilyen rosszindulatú mert elvan keseredve,nem jó anyagi helyzetben él vagy épp csalja a párja vagy csak szimplán boldogtalan. 95%-ban ezekért van ilyen gonoszság az emberekben. Ezt egyébként simán észre lehet venni pszichológus szemmel.
Szívesen kezelnélek kedves 69%-os,több helyen olvastalak már. Nagy gond van a felfogásoddal,gondolkodásoddal és teljesen bántás nélkül írom,nem marad senki melletted ha ilyen maradsz.
Szívből kívánom a gyógyulást!
Utolsóval egyettértek.
Kérdező! A szüleid majd megnyugszanak. Ha nem,akkor ez van. Neked már a kicsikéddel kell foglalkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!