Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Megbocsájtanak valaha a szüleim?

Megbocsájtanak valaha a szüleim?

Figyelt kérdés

6 hetes terhes vagyok amire nemrég derült fény. Stabil párkapcsolatom van 3 éve. A párom dolgozik, egy felújítás előtt álló háza is van és egy jó szülöi háttere. Az én szüleim kitagadtad, utcára készülnek kirakni a döntésem miatt , hogy megtartom a babát. Szerintetek valaha helyrejön a helyzet vagy soha többé nem fogom érdekelni őket se én, se a gyermekem?

Egy 20 éves lány.

2016. ápr. 13. 09:11
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
38%
Kedves 8-as! Lehet hogy jobban állnak mint ti 30 évesen. A barátja.
2016. ápr. 13. 11:05
 12/34 A kérdező kommentje:
Dolgozni fogok én is az összeköltözés után legalább a 7. hónapig. Amúgy érettségim és egy alapfokú tanítói oklevelem is van amit a baba mellett magas fokúra elvégzek levelezősön.
2016. ápr. 13. 11:09
 13/34 A kérdező kommentje:
Köszönöm a bíztatást!
2016. ápr. 13. 11:10
 14/34 anonim ***** válasza:
21%

Masodik lakasunkat ujitjuk fel, amit a baba szuletese elott meg szeretnenk alberletbe kiadni! Plusz van egy kocsink!

Egyetemi vegzettsegem, paromnak technikuma van, mindekettonknek van munkaja, igaz, csak parome fizet kiemelkedoen! 3 eve elunk egyutt!

Szerintem kicsit se allnak jobban, mint mi :D

Szerinted ki fog teged terhesen alkalmazni? Akkora gyerek vagy meg, kis naiv... Tudod a mai vilagban konnyu munkat talalni, foleg a terhesekert kapkodnak!

2016. ápr. 13. 11:22
 15/34 anonim ***** válasza:
93%
Kedves 11es hozzászóló, undorító és kritikán aluli a kommented. Nem tudom miből feltételezed azt amit írtál.. és ha még igaz is lenne.. (7-es voltam)
2016. ápr. 13. 11:24
 16/34 anonim ***** válasza:
33%
Számomra inkább az lenne a kérdés, hogy te megbocsátod-e nekik, hoyg hátat fordítanak neked..... a szüleid fejével viszont nem tudok gondolkodni, elképzelni sem, hogy mi lesz később, hiszen már az is felfoghatatlan, amit eddig írtál róluk.
2016. ápr. 13. 11:30
 17/34 A kérdező kommentje:
Egyik közeli ismerősünknek étterme van, ahová bári kiszolgálót keresnek ideiglenes időre. Szóval hidd el, nem te vagy a világ közepe, aki mindent tud! Nem kell leszólni senkit sem azért, mert egy embernek ad életet, akit szeretni és gondozni fog! Nem most akarunk se lakást újítani, se egyből egy komfortos lakásba beköltözni gond és probléma nélkül. Vállaljuk a tetteink következményét! És panaszra semmi okunk, igen, jól megvagyunk és élünk úgy ahogyan egy átlagos ember! Köszönöm válaszod.
2016. ápr. 13. 11:31
 18/34 anonim ***** válasza:
47%

"alapfokú tanítói oklevelem is van amit a baba mellett magas fokúra elvégzek levelezősön." ??

Mi az az alapfokú tanítói oklevél? Magas fokú?????

Nem Magyarországon éltek? Ugyanis Magyarországon ilyen nincs!

Mit fogsz dolgozni 7 hónapos terhes korodig? Jelenleg dolgozol?

2016. ápr. 13. 11:31
 19/34 anonim ***** válasza:
51%
Kedves 7-es: A 11-es válaszoló nem azt mondta,(írta) hogy te vagy kérdező cigány vagy, hanem csak megállapította hogy a cigányok korábban szülnek. Ezen miért háborodtál fel?
2016. ápr. 13. 11:36
 20/34 anonim ***** válasza:
Én hagynám a felszolgálást, nem biztos hogy fogod bírni az egésznapos talpalást.. inkább keress irodai munkát vagy pénztárost.. általában 3hó próba idő van addig még elis tudod relyteni a pocakodat.. szemétség de a muszáj nagy úr! Meg lesz a 365 napod? (7-es)
2016. ápr. 13. 11:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!