Terhesség alatt ha hason fekszenek a nok mit ereznek? Nyomast? Vagy mihez hasonlitanátok azt az erzest?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 6. 11:56
1/7 anonim válasza:
Amíg kényelmes volt, addig semmit (a 16. hétig kb). Utána fájdalmat éreztem hason fekve, így nem is feküdtem többet hasra egyszer sem, amíg meg nem szültem.
2/7 anonim válasza:
Én 18 hetes vagyok, és nekem még mindig kényelmes olyan féloldalasan hason feküdni (igaz ezelőtt is így aludtam), kérdeztem is pont ma anyukámat, hogy nem rossz e így a babának, mert minden este oldalt alszok el, hogy szokjam, de mire felébredek, mindig hason vagyok. Azt mondta ha nem lesz jó a picinek, akkor jelezni fog. Remélem is! :-)
3/7 anonim válasza:
25 hetes vagyok, második babámat várom. Még mindig előfordul, hogy hasra fordulok. Egy idő után már kényelmetlen, de alapból mindig így alszom, ezért nehéz leszokni róla. Ha a babónak nem tetszik, bizony szól! Hatalmas rúgkapálást visz véghez, ha nem olyan pózban fekszem, ami neki is jólesik. :-)
4/7 anonim válasza:
Mi 16 hetesek vagyunk, és még a mai napig hason fekve alszom el.A pocakomat nem zavarja, sőt! Még jól is esik.Egyelőre, szerintem már nem sokáig élvezhetem ezt.Egész életemben hason fekve aludtam el, lesznek álmatlan éjszakáim, heteim, mire megbarátkozok az oldalt fekvéssel.Hova tegyem a 2 karom?Ha egymás fölé, akkor zsibbadni fog, ha a fejem alá, akkor szintén nem lesz benne keringés.A lábaimmal ugyanez.Nem elsz könnyű.Érdekes, hogy a mellemnek kényelmetlen a hason fekvés.Szabályosan fájnak a mellbimbóim, annyira érzékenyek.
5/7 anonim válasza:
Hát, nekem elég fájdalmas hason feküdni, pedig még csak a 14.hétben vagyok...
6/7 anonim válasza:
Rajtam a szülés előtt néhány nappal nagyon csodálkoztak a szobatársaim, hogy gond nélkül hason alszom.. Semmi különöset nem éreztem, ha ébren volt a fiam, akkor mocorgást, ha aludt, akkor pedig nyugalmat:)
7/7 A kérdező kommentje:
Köszi szépen mindenkinek... Én speciel nem erre voltam kiváncsi, de azert köszi, ezek is hasznos dolgok.
Én csak azt szeretnem megtudni h a baratnom miért érez nyomást a hasában ha hason fekszik !!!!
2010. ápr. 7. 17:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!