Kinek volt a terhessége elején barnás, kevés mennyiségű vérezgetése? Meddig tartott?
6 hetes terhes vagyok, voltam orvosnál, aki azt mondta a vérzés nem a méhből jön, hanem érzékeny a hüvelyfal, attól van. Szedem a MagneB6-ot 3x2-t, Rutascorbint 3x2-t és Duphastont 2x2-t. Emellett sokat pihenek. UH-n szabályos peteszákot láttak szikhólyaggal és embriócsomóval.
Aggódom a baba miatt!Mit tehetnék még? Nyugtassatok meg légyszíves!
Köszönöm a válaszokat!
Szia!
Először is nyugtasd meg magad és csak a pozitív dolgokra gondolj! Te és az orvosod is mindent megtesztek azért, hogy ne legyen gond. Pihenj és aludj sokat. Én is feküdtem a 12.hétig, meglátod hamar elrepül az idő!
Pont így voltam mint te, nekem is a hüvelyfal vérzett.Ne aggódj nem lesz baj,én csak magne b6-ot kaptam.
Néha ha nehezet emeltem,pici pöttyözésem előforduld még utána,kb.10 hétig, de mostanában nincs már.13+5 heteske.
Ahogy ez előttem szólók is írták, nyugodj meg! Biztos nem lesz gond. Én is vérezgettem az 5.-6. héten. Kaptam én is Utrogestant és Magne B6-ot, illetve feküdnöm kellett rengeteget. Az Utrogestan egy nap alatt megszüntette a vérzést, és szerencsére semmi gond nem lett belőle.
Nyugi és pihenj. Ne csinálj semmit, ha nem muszáj.
Nekem 7 hetesen volt enyhe barnás pecsételő vérzésem, egyből mentem is a dokimhoz, én is Duphaston-t kaptam, a 12.hétig kellett szednem! Nekem csak pár napig volt a vérzés és szintén kis mennyiségű, szerencsére minden rendben volt!
Ami fontos: kerüld most a megerőltető házimunkát, semmiképp ne cipekedj /jó persze ezt alapesetben se terhesen/ , sok fekvés, pihenés, és NYUGALOM! Ne gondolj a rosszra, rendben lesz minden, ne aggódj, nálad is rendben lesz minden!
Amúgy biztos elmondja majd a dokid, de ha odakerül a sor, majd a Duphastont fokozatosan kell abbahagyni, nem egyik napról a másikra!
37 hetes kismama:)
Köszönöm szépen a megnyugtató válaszokat.
Pihenek amennyit csak tudok egy 20 hónapos kislány mellett, és ma újból megyek orvoshoz. Remélem jót fog mondani.
(A vérezgetés talán még kevesebb mint volt.)
Az orvos is sok pihenést javasolt (bár Ő ragaszkodott volna, hogy befeküdjek a kórházba, de ezt nem vállaltam a kislányom miatt).
Láttuk a baba szívét már pulzálni, és teljesen a korának megfelelő méretű. A vérezgetés egy vérömleny miatt van, reméljük rendben fel fog szívódni.
Köszönöm mindenkinek a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!