Akinek van kedve átnézné a kórházi csomagom? Nem szeretnék semmi fontosat itthon hagyni.
- 3 db elöl kigombolható hálóing
- 1 db köntös
- 1 nagy törölköző
- 3 kisebb törölköző
- 55 lapos Neogranormon törlőkendő
- nedves kéztörlő
- wc-re tehető papír ülőke
- nedves wc papír (2 csomag), sima wc papír (2 tekercs)
- papírzsepi
- intim törlőkendő (1 csomag)
- 2 db papucs
- tusfürdő (Fa, amit máskor is használok)
- sampon
- fogkefe, fogkrém
- 5 eldobható bugyi
- 3 csomag nagy nedvszívképességű betét
- szoptatós melltartó
- mellszívó (kézi)
- iratok (apasági, személyes okmányok, kiskönyv)
- 3 textilpelenka
- 1 csomag újszülött pelenka
- hasleszorító öv (ezt nem biztos hogy fogom használni)
- fényképezőgép
- telefon + töltő
- babának ruha, amiben haza lehet hozni (ezt majd párom később hozza be, de össze van készítve)
Én amit még vittem hajszárító. Szopis melltartó felesleges a kórházba. Nappal melegítőben és trikóban voltam azt is bepakoltam.két tekercs wc papir edes keves lesz.
Vittem egy karton vizet, de a ferjem hozott is meg. Rengeteget ittam. Elso napra teat is vittem be az is jol jott.
Anyakonyvezeshez vittem hazassagi kivonatot. Minden okiratom es leletem nalam volt.
Sportkupakos ásványvíz császár esetére.
Egyébként ha valamiből úgy érzed, hogy kevés lehet, akkor a helyedben otthon előkészítenék egy kisebb táskát tartalék holmikkal, amit majd a párod bevisz később.
Köszönöm szépen a válaszokat és hogy rám szántátok az időt! :)
Sikerült így már egy jól összepakolt csomagot összeállítani, valamint egy tartalék kisebb táska van itthon, amit csak akkor hoz be a párom, ha szükséges.
Én mindenkinek pozitívat adtam a válaszára.
Szép napot nektek! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!