Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szeretnél gyereket?

Szeretnél gyereket?

Figyelt kérdés
Kort és nemet is írjatok, ha nem, akkor miért nem? Ha igen, akkor miért?
2016. ápr. 7. 18:59
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

28 êves vagyok van már két gyermekem egy lány meg egy fiú most tervezzük a 3. babát! Akinek örülnénk ha lány lenne de az se baj ha fiú!

Igen akartam! Azért mert mind a mellett hogy nagyon magyon nehéz és fárasztó a nap végén mikor hulla vagyok és odabújik a lányom átölel annál nincs jobb êrzês! A fiam még kicsi de mikor rád mosolyog ês tudja te adod a biztonságot és ha sir egyből megnyugszik nagyon megnyugtató!

2016. szept. 1. 14:38
 12/12 anonim ***** válasza:
25éves nő vagyok. Szeretnék a kislányom mellé még egy kislányt:) a kislányom most 21hónapos lesz és év végén jövő év elején szeretnénk próbálkozni... Csak kicsit félek! Hogy miért szeretnék? Kell ezt magyarázni? Nincs nagyobb csoda a világon;)
2016. szept. 1. 15:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!