Szeretnél gyereket?
Figyelt kérdés
Kort és nemet is írjatok, ha nem, akkor miért nem? Ha igen, akkor miért?2016. ápr. 7. 18:59
1/12 anonim válasza:
Igen azért mert mindennél jobban szeretnék anya lenni. Lehet a korom vagy a hormonok miatt. 30/N
2/12 anonim válasza:
Szülni nem akarok,anya viszont szeretnék lenni.29/N
3/12 anonim válasza:
Úgy vagyok vele mint a kedves második válaszoló. 29L
5/12 anonim válasza:
Szeretnék még egyet a meglévő mellé, mert a leírhatatlan érzés édesanyának lenni és gondoskodni egy emberpalántáról.
7/12 anonim válasza:
Most várom a negyediket. Mindet terveztük. 38N
Mert az élet egy csoda, és mi részesei lehetünk.
8/12 anonim válasza:
Fura, hogy a terhesség kategóriában kérdezed, hiszen itt inkább a terhes kismamák írnak.
9/12 anonim válasza:
Van egy 3,5 éves lányom,most váárom a második gyerekemet. 13+4 hetes vagyok,25 éves.Ha jól bírjuk,lesz harmadik is,de több biztosan nem.A 3.ha lesz,akkor én azt már 2 év korkülönbséggel szeretném,nem akarok 28 felett szülni már.A nagy és a mostani kicsi között majdnem napra pontosan(lehet úgy is lesz) 4év lesz.
10/12 anonim válasza:
2 éves kisfiam van most várjuk a másodikat...amennyire féltem a gyerekvállalás gondolatától is most el se tudnám képzelni nélküle az életemet..28/,N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!