29hét 4napos vagyok! Normális hogy folyik belőlem valami?
Figyelt kérdés
Az a baj, hogy egyszerűen nemtudom, hogy mi lehet, mert ilyen vízszerű, de nagyon kellemetlen amikor a munkahelymen, vagy a városban jön rám és tisztára olyan lesz a nadrágom!Teljesen színtelen, szagtalan!És azt sem tudom, hogy ez normális-e?2008. szept. 22. 17:22
1/5 anonim válasza:
Szia. Kisebb vizes folyásom nekem is volt már többször is, de soha nem nagyobb mennyiség. Nem akarlak stresszelni, de szerintem menj orvoshoz nézzék meg nem e magzatvíz szivárgás, de okozhatja gombás fertőzés is.
2/5 anonim válasza:
3/5 anonim válasza:
Szia!!!Én 33 hetes kismama vagyok nekem is volt ugyan ilyen panaszom meg is ilyedtem ,de el mendtem az orvosomhoz és meg nyugtatott,hogy zárva a méhszáj.Azt mondta hogy ez természetes előfordul.Ne aggodj!!.De az a bíztos ha fel keresed az orvosod ,hogy meg nyugodj!!!
4/5 anonim válasza:
Vagy folyás, vagy vizelet. Amíg nem büdös, probléma nincs ezzel.
5/5 anonim válasza:
Szia, én 30 hetesen észleltem hasonlót. Mivel az orvosom szabadságon volt, a szülészetet hívtam, ott azt mondták menjek be. Uh-gal kizárták a magzatvíz- szivárgást, viszont hüvelyi vizsgálatnál kiderült, hogy gombás fertőzés és kaptam rá kúpot! ( a méhszáj azonban zárt) Javaslom, beszélj orvossal, mert nekem sem volt egyéb tünetem, mégis gombát állapítottak meg és a magzatvíz szivárgást is kizárták!
Jó egészséget, 33 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!