Hányan vagyunk itt 33-34 hét körüliek?
33+4 hetesek vagyunk. Első baba és kisfiú. A mosás meg a vasalás maradt hátra, nem akartam túl korán, azt a jövő héten megcsinálom.
Az idő lassan telik, mégis alig van hátra valamennyi. Féltem Őt odabent, de remélem nem fog a 38. hét előtt születni.
Nektek nem feszül a pocakotok? Nekem 2 napja eléggé. Igaz, kihajtottam magam rendesen, de érzem. Görcsöm, keményedésem, jóslóm nincsen egyelőre.
33 hetet töltöttem vasárnap. Első baba, fiú lesz. Most kezdenek begyorsulni a napok, hetek.
Mi még egyáltalán semmivel nem állunk sehogy, lakásfelújítás kellős közepén vagyunk, a szoba padlója még beton, a falak vakolása folyik, az ablakokat most szombaton raktuk be. :) Elég tábori körülmények között élünk. :)
Addig sem babaholmit mosni, sem más előkészületet nem tudok csinálni, amíg el nem készülünk, akkora a por az egész házban, hogy pár hét múlva kezdhetném előlről. :( Azért remélem, megvárja, amíg befejezzük, ha nem, max velünk alszik majd az ágyban és a mosógépen pelenkázom... :)
Kiságy, babakocsi, pelenkázó komód még nővéreméknél, azt kell majd még elhozni, ruhái, pelusok megvannak.
Pénteken töltöm majd a 35.hetet, az első kislányomat várom.
Még dolgozom, nekem nagyon gyorsan megy az idő, folyamatosan attól félek, hogy nem leszünk kész. A babaszoba még most készül, ezen a hétvégén akarom elkezdeni a ruhák előkészítését, a kórházi csomag már majdnem teljesen kész van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!