Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mennyit nő a mellboseg a...

Mennyit nő a mellboseg a terhesseg alatt? Mennyi az "idealis"?

Figyelt kérdés

Nekem 85b-ről felugrott 95e-re, ami kissé megrémiszt. Még mindig.

Vissza fog "menni"?

2008. szept. 22. 16:51
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 70 B-ről 80 C-re nőtt, de szoptatás alatt (ha tele volt a cicim), abba se fért bele. Aztán visszament 70 B-re, sőt, mintha kisebb lenne, mint volt. És nem szép. :(
2008. szept. 22. 16:55
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nekem 75B-ről nőtt 95C-re. Szóval a tiéd még a jobbik eset.

2008. szept. 22. 17:27
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

az enyém 80B volt, most 95C-nél tartok, és nem tudom, mennyit fog még változni/nőni, félidős vagyok.

sőt sajnos tényleg csúnyább is lett :((((

2008. szept. 22. 17:42
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Én 75A-val kezdtem, nagyon kicsi volt. Most 85C 2 hóval a szülés előtt, szerintem az eddigi 10 kgból min. 6 a mellemre jött fel. Szerencsére szépek és nem csíkosak (attól tartok még nem...:-S) Együttérzek veled, engem is néha nagyon zavarnak, főleg, hogy egy régi felső sem jön rám és nem a pocim miatt. Szerintem szoptatás után visszamennek, de attól tartok, hogy akkor már nem lesznek túl szépek.

Szerintem mindenképp használj Te is valamilyen terhességi csíkok elleni krémet napi rendszerességel, mert nagy az esélye, hogy a hirtelen növéstől kijönnek a kis fehér csíkok.

De legalább nagyon valószínű, hogy lesz sok tejcsink.. Vígasztaljon ez a tudat...:-)

2008. szept. 22. 18:04
 5/10 A kérdező kommentje:

jessz, még fog nőni??? én csak 17 hetes vagyok!!!

Akkor mikor vegyek melltartót? Kicsit drága lenne havonta újat..

2008. szept. 22. 18:04
 6/10 A kérdező kommentje:

ilyen rossmanban kapható garnier akciós 999 forintos feszesitot vettem, napi egyszer bekenem a cicim meg a pocim. igazabol szoptatas utan majd szeretnek infraszaunaba jarni, az nagyon használt, és narancsbőr ellen is, remelem majd arra is hasznal.

Ha nem, akkor lehet majd vákuum, mert így is nagyon csomós voltam hasban, de cicit azért csak nem lehet vákumozni.

2008. szept. 22. 18:08
 7/10 anonim ***** válasza:
juj de jó akkor nekem is nagyobb lesz a cicim, amugy gondolom ez testalkattól független...akinek nagyobb a hasa annak általában a cicije is sokat változik méretben?
2008. szept. 25. 19:54
 8/10 anonim ***** válasza:

csajok, hogy nőhet a mellbőség 75 ről 95 re? ha ak osár változik, azaz maga a mell mérete, akkor a C ből lehet D pl, de a mellbőségbe nem tartozik bele a mell, hanem a mell alatti részt kell mérni, vagy a bordán is annyira megnőne a husi?

mindegy, Vida Ági kismamablog író azt írta, hogy neki 75 B ről 85 D lett :)

hogy utána mennyire megy vissza azt nem tudom, gondolom szülés, sőt szoptatás után biztos egy méretet minimum, de ha nem elég rugalmas a bőr, csak akkor fog lógni utána és csíkos lenni.

2009. márc. 8. 11:28
 9/10 anonim ***** válasza:
Nekem nem nőtt a száma, csak a kosárméret, A -> C
2009. márc. 8. 12:25
 10/10 A kérdező kommentje:
en 85 b vel kezdtem, és 110 b vel "fejeztem be" vegul :(
2009. márc. 11. 15:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!