Elmaradt menszesz első napján negatív teszt. Nektek volt ilyen? Korán teszteltem volna?
Figyelt kérdés
Vannak gyanúim. Hányinger, hasfeszülés, fejfájás,derékfàjás,hasszúrka, mellfeszülés ám mensi előtt is néha előfordul. Fogit 1 hónapja nem szedek.márc.8án jött meg utoljára.2016. ápr. 5. 16:57
1/8 anonim válasza:
Igen lehet. Pár nap múlva próbáld újra. :)
2/8 A kérdező kommentje:
Múlthét óta vagy 6 tesztet csináltam és be vagyok tőle keseredve. Mind negatív lett. Hallottam hogy sok nőnek már mensi előtt vagy ilyenkor már pozitív. Valakinek meg mensi után 2 héttel mutat vmit a teszt.
2016. ápr. 5. 17:13
3/8 anonim válasza:
Ha hallottál ilyet is, olyat is akkor nem értem mi a fészkes fenének túráztatod magad. Tünetek ilyenkor még nincsenek, az is lehet, hogy estére vagy holnap reggelre megjön.
Meg ne kérdezd 3 nap múlva, hogy reménykedhetsz-e még..
4/8 A kérdező kommentje:
Ha nem tudsz kultúráltan hozzászólni akkor minek írkálsz ide te szerencsétlen? Nem kötelező! Gondolom az életed is ilyen keserű mint amilyen te vagy. Tapasztalatot várok nem taplóskodást.
2016. ápr. 5. 18:40
5/8 anonim válasza:
Kulturáltan válaszoltam (te szerencsétlen).
6/8 A kérdező kommentje:
Jó lenne ha máshol legyeskednél tudóska.
2016. ápr. 5. 19:12
7/8 anonim válasza:
Jézusom,hányszor írod ki?Nem való neked gyerek,ha ilyen sötét vagy.
8/8 anonim válasza:
Az én fiam 2 negatív teszt után született. Most várok még a teszteléssel. Ha nagyon akarsz babát, van hogy azért nem jön meg. A lányomnál az első 2 hónapban 8 napot késett, mert annyira akartam gyereket, aztán a 3. Hónapban már okkal késett. Nyugi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!