Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismama társaim elkezdtek...

Kismama társaim elkezdtek átlátszóak lenni a fogaim, mit tehetek ellene?

Figyelt kérdés
Amúgy sem jók a fogaim, és most úgy látom,hogy repedeznek,és átlátszóbbak lettek.Lehet tenni ellene valamit,hogy ne romoljon tovább?
2010. ápr. 5. 15:21
 1/8 anonim ***** válasza:
76%
menj el fogorvoshoz,vagy az sztk-ba az meg mondja mit kell tenni :)
2010. ápr. 5. 15:26
 2/8 anonim ***** válasza:

fogorvos mindenképp!, de érdemes lenne megpróbálnod a schüssler sókat, illetve van közöttük olyan, ami erre jó!

csak nem tudom pontosan, melyik közülük, amit ilyenkor kell használni. érdeklődj egy homeopata orvostól, vagy patikában!

(én is homeopata szakorvostól kértem tanácsot szülésfelkészítő szerekkel kapcsolatban)

2010. ápr. 5. 15:27
 3/8 anonim ***** válasza:
Szedsz külön kalciumot? Hány hetes vagy?
2010. ápr. 5. 15:27
 4/8 anonim ***** válasza:
Nekem is átlátszó lett az első két fogam vége :(( Fogorvosom azt mondta, ezzel nem tud mit csinálni, még várjunk egy kicsit (De mire, hogy letörjön?!) aztán koronát rak erre a két fogamra :(( Pedig én is azt hittem, hgoy egy kis fogtömőanyaggal meg tudja vastagítani, de nem.
2010. ápr. 5. 15:31
 5/8 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Fogorvosnál voltam, de azt mondta nem tud vele mit csinálni egyenlőre.Pedig azt hittem ajánl valamit.Fogkrémet vagy akármit.nem szedek semmit, pedig már említettem.

2010. ápr. 5. 15:38
 6/8 A kérdező kommentje:
13+4 hetes vagyok.
2010. ápr. 5. 15:39
 7/8 anonim ***** válasza:
Szedj kálciumot! ezzel nem ártasz a babádnak, sőt! Én végig szedtem a terhességem alatt, csak az utolsó 4 hétben nem. Azért, mert a kálcium csak a magnéziummal együtt szívódik fel rendesen, és az utolsó hetekben már nem szedtem magnéziumot sem. Nem romlottak a fogaim és a baba is jól van.
2010. ápr. 5. 16:57
 8/8 anonim ***** válasza:

Kedves utolsó válaszoló.

Én hipp natalt iszom amiben minden van mint a terhes vitaminban csak kálcium nincs.Nekem még nincs gond a fogammal de már nagyon gondolkozom hogy szednem kéne.Milyen formában szedted pezsgőtabletta vagy mi az ami jó a kismamáknak?

Válaszodat köszönöm és bocsi a kérdezőtől hogy beleírtam a kérdésébe.:)

2010. ápr. 5. 20:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!