A 28. hét körül normális, hogy elkezdtek felszaladni a kilók?
Szia! Én a 22. hétig nem híztam semmit, aztán másfél hét alatt feljött majdnem 3 kg. Most 29 hetes vagyok, eddig 5 kg-nál tartok, de gyanús a dolog, hogy én inkább most fogok gyarapodni, mert 3 napja állandóan éhesnek érzem magam, hiába eszek rendesen.
Egyébként szerintem normális dolog, hisz van, hogy 1-2 hétig nem változik a súlyunk és van, hogy 1 hét alatt felszalad 2 kg. Szerintem emiatt nem kell aggódnod. Nekem azt mondta a védőnőm, hogyha elkezd dagadni a bokám, akkor kezdjek izgulni a vizesedés miatt.
Igen, ilyenkor indulnak meg a kilók. Ez normális. Én a 26. hétig nem híztam semmit, onnatól minden hónapban 2-2 kg feljön. Ha havi 5-re jön mi, az már kicsit sok, de ezt majd 4 hét után nézd meg. :) aKkor figyelni kell a vizesedésre, hátha az áll a háttérben!
34 hetes km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!