Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A 28. hét körül normális,...

A 28. hét körül normális, hogy elkezdtek felszaladni a kilók?

Figyelt kérdés
2-3 naponta szoktam mérni magamat, van, hogy hetekig nem nő a súlyom, viszont most az utóbbi 2 hétben 2 kg feljött. pedig nem eszek máshogy, mint eddig, és mozgok is. Nem az alakom miatti aggódásból kérdezem, mielőtt bárki lehurrogna, csak szeretném tudni, hogy ez normális, vagy más ok állhat a háttérben? (pl enyhébb vizesedés stb)mert akkor az ellen tennem kéne. Amúgy 165 cm vagyok, 54 kg-val kezdtem, és most vagyok 62 kg, tehát normál testalkatú vagyok. (nem tudom ez fontos-e)Másnak is voltak ilyen hirtelen súly növekedései?
2010. ápr. 20. 13:56
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Én a 22. hétig nem híztam semmit, aztán másfél hét alatt feljött majdnem 3 kg. Most 29 hetes vagyok, eddig 5 kg-nál tartok, de gyanús a dolog, hogy én inkább most fogok gyarapodni, mert 3 napja állandóan éhesnek érzem magam, hiába eszek rendesen.

Egyébként szerintem normális dolog, hisz van, hogy 1-2 hétig nem változik a súlyunk és van, hogy 1 hét alatt felszalad 2 kg. Szerintem emiatt nem kell aggódnod. Nekem azt mondta a védőnőm, hogyha elkezd dagadni a bokám, akkor kezdjek izgulni a vizesedés miatt.

2010. ápr. 20. 14:34
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Szia!Szerintem ez egyéni!Mert én eddig híztam,most meg szinte semmi!Nincs két egyforma terhesség,ne is foglalkozz ezzel!Boldog babavárárst Neked!Üdv:28 hetes kismama
2010. ápr. 20. 15:23
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Igen, ilyenkor indulnak meg a kilók. Ez normális. Én a 26. hétig nem híztam semmit, onnatól minden hónapban 2-2 kg feljön. Ha havi 5-re jön mi, az már kicsit sok, de ezt majd 4 hét után nézd meg. :) aKkor figyelni kell a vizesedésre, hátha az áll a háttérben!

34 hetes km

2010. ápr. 20. 15:41
 4/4 anonim ***** válasza:
4 hónap alatt 20 kilót híztam.
2010. ápr. 20. 17:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!