Szerintetek termeszetes ez?
Sziasztok. A mai nap tortent hogy jottem hazafele a boltbol es a haz elott rosszul lettem ( sipolt a fulem nem hallottam semmit es nem is lattam..) baratom velem volt de igy is olyan szerencsetlen voltam h kirugtam a terdemmel az uvegajtot..( utana mehettunk is korhazba..)
Ez mennyire termeszetes ? Elotte pedig ettem. Parszor mar elofordult.. orvosok azt mondtak minden rendben. Velemenyek ? Hasonlo helyzet ??
19hkm
Nincs véletlenül epeproblémád/epeköved?
Én is többször elájultam az első terhességem alatt, és kiderült, hogy az epekő volt a bűnös.
Ki is kellett venni a második terhesség előtt.
A másik, lehet hogy alacsony a vérnyomásod, esetleg a cukroddal/inzulinnal van baj.
Járj utána mindegyiknek.
A korhazban vettek vert , vizelet mintat.. ekgt is csinaltak.. cukrot mertek.. vernyomast vagy 10 percenkent es mindent rendben talaltak.
Melleteszem angliai korhazrol van szo nem magyarrol . De amit most irtal (2.valaszolo) elegge elgondolkodtato .. koszonom a valaszokat amugy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!