Megéri az 5D? Mennyivel jobb, mint a 4D? Általában mennyibe kerül és mikor érdemes menni?
Nekem megérte :)
4D sok esetbe torzít, értem ez alatt hogy legtöbb babának szürreálisan nagy az orra rajta, vagy a szája, nos 5D-n ilyen probléma nem volt, olyan fotó minőségű képeket kaptunk hogy az egész család kirakta képkeretbe, az hogy adnak hozzá szemüveget a térhatásért nyílván csak szórakozás kategória, nem azért jobb az 5D.
Ez a része, mármint a fotórealisztikusság még fontos genetikai szempontból is persze, de nekem minden fillért megért :)
18 ezer körül volt ha jól emlékszek a kleopátra házba, 25-29. héten adja a legnagyobb élményt.
Én is a Kleopátra házba voltam 17900 Ft dvd vizsgálatról papír és egy kép persze a cdn is vannak lementett képek, most szerdán voltam 21hetes 22hetnek felel meg a baba nagyon mozgékony volt de ügyes képeket csinált a szonográfus
Szerintem megéri :) szívére úgy rá tudtunk nézni hogy mind a 4kamrat láttuk közelről igaz az 2Dbe mert úgy nézik h minden oké e :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!