Lányos apukának jó lenni?
Nekem egy kis lámyom van.Mikor először megkérdezték,hogy milyen nemü gyereket szeretnék azonnal kislányt mondtam :))
Tudom az apák általában fiut szeretnénekde valahogy én mindig is szerettem volna egy kislányt.A tesó is úton van,ő pedig fiú lesz.
És hogy a kérdésre is válaszoljak...nagyszerü dolog lámyos apának lenni :)) Elképesztően aranyos,édes... nem lehet leírni ezt az érzést :)
De a lényeg egyébként,hogy egészséges legyen :)
30/F
Nyugodj meg. Az apák imádják a kislányukat. A kapcsolat talán nem is tudom... Szorosabb apa lánya között, még ha most ezt nem is érzi majd fogja ha megszületett. :)
A párom egyszerüen imádja a lányunkat. A lány meg egyenesen rajong az apjáért. Hiába.. A lányok nagyon apásak. Konkrétan én le vagyok tojva mikor itthon van a kedvesem. :)
Eddig még nem láttam olyan apát, aki ne lett volna fülig belezúgva a lányába (érted, hogy értem).
Az egy másik dolog, hogy egy férfi amikor gyerekben gondolkodik, akkor az első gondolata jó eséllyel az, hogy majd focizik a fiával, meg ilyenek; a második esetleg meg az, hogy mi manót fog csinálni, ha lány, mert az ilyen lányos dolgokhoz ő nem ért, meg gőze sincs, hogy egy lánnyal mit lehet csinálni. De majd rájön
Bevallom amikor a barátnőm terhes lett minden álmom, hogy fiam legyen. Már annyira előre szaladtam, hogy képzeletemben együtt jártunk edzőterembe, és az önvédelmi sportra.
Készültem rá nagyon. Később közölte, hogy a nemét nem mondták meg (takarásban volt) de nagy öröm, ketten vannak.. Húúhha 2 srác EZ IGEN!!!
Végig fiúkat vártam. Lányok lettek.. Az orvos amikor Bianca lányomat a kezembe adta, és megláttam a fekete haját, hosszú szempilláját, abban a pillanatban beleszerettem, és eszembe sem jutott az, hogy fiúkat akartam. Később Blankát is megcsodáltam. Ma már 6 évesek. Imádom őket. Egyébként 2 különböző egyéniség, és félig bevált amit álmodoztam a fiúkról. Blanka lányom minden önvédelmi edzésen velem van :) és lelkesen tanulja is :)
Szóval soha 1 pillanatra sem bánom, hogy lányaim vannak, semmi pénzért nem cserélném el őket..
35/F
A férjemnek az első házasságából van egy lánya, már felnőtt. Amikor terhes lettem, kérdeztem, hogy milyen neműnek drukkol. Mondta, hogy alapvetően mindegy, de talán 51-49% arányban fiú javára, de csak azért, mert már van egy lánya.
Lány lett. Már két éves, az apja az isten. Ha hazaér, akkor én le vagyok tojva. A rajongás kölcsönös, a férjem is imádja.
Talán az is benne van, hogy nem jobb vagy rosszabb, egyszerűen más, mint a másik lánya volt ennyi idősen. Az idősebb lány nyugodt, visszahúzódó "befőtt" gyerek volt. Nem hisztizett, nagyon nyugodt lélek volt.
A mi lányunk viszont temperamentumos és már most látszik, hogy van benne humorérzés bőven. Mozgékony, extrovertált típus, ennek minden pozitív és negatív hozadékával.
Nem egyszer odasettenkedett az apjához reggel és a takaró alól kilógó lábát megcsikizte, majd hangosan kacagott, ahogy ő ijedten visszarántotta.
De apámnál is egy véletlen elszólásból derült ki, hogy fiú unokának drukkolt. Na, ott aztán végképp nagy a szerelem. Amikor a lányom megöleli, látom, hogy párásodik apám szeme.
Talán fél éves se volt, amikor apám fel-alá vonult vele nyáron, a karjában tartva. A baba belekapaszkodott a mellkas szőrébe és izomból húzni kezdte. Látszott, ahogy apám mellbimbója deformálódik el. Ő párás szemmel, fülig érő szájjal konstatálta, hogy de cuki.
Nekem nincs mellszőröm, de szerintem 2 másodperc után tettem volna le egy ilyen akciónál.
Még az amúgy nagyon hebehurgya, 16 éves unokatestvére is hirtelen átváltozik, ha találkoznak. Azonnal leül hozzá a földre és a "nagyon kemény macho vagyok" szerepet eldobva gügyögve játszik vele, hagyja, hogy ugráljon rajta - pedig egy kamaszfiútól nem erre számítana az ember.
Nálunk mikor az elsővel voltam terhes apuka fiút szeretett volna, de lány lett, hát imádja a lányát, meg Ő is az apját, de tényleg nagyon apás a lányom most 2,5 éves.
2 héten belül megszületik a második lányunk is, a párom már mikor kiderült hogy terhes vagyok akkor mondogatta: Jajj remélem Ő is lány lesz, ne aggódj emiatt szerintem, ha fiú ha lány tuti hogy imádni fogja :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!