Bevállalnátok a 2. babát, ha apukának biztos munkahelye van, de nagyon kicsi lakásban élnétek?
Én is dolgozom, de ez amolyan fiataloknak való,stresszes meló.
A 2.baba 2 éves koráig,a gyed lejártáig kb havi 260.000 ft bevétel, amikor már csak gyes járna, akkor csak kb 220.000 ft.
A lakás 30 nm-es, minimális, 25.000 ft+rezsi albérleti díjjal, és 3 évig lakhatunk itt. Saját lakás nincs kilátásban 3 év múlva sem.
Így nem.
Nem tudod, mi lesz veletek 3 év múlva, 2 gyerekkel nehezebb, ennyiért meg nem tudom, találnátok-e másik lakhatást.
Én nem vállalnám, de sokan rosszabb körülményekre is vállalnak...
Én csak annyit mondanék, hogy ma Magyarországon nincs olyan, hogy biztos munkahely. :(
De 4-en 30nm-en az brutális. Én nem tenném.
Mikor terhes voltam 40nm-es lakában laktunk. Ott egy gyerekkel el lettünk volna, de a terhességem végére találtunk egy olyan házat, hogy egyszeri alkalom és gondolkodás nélkül beleugrottunk.
A lakásba egy gyereket vállaltunk volna, hogy mire nagyobbacska lesz költözünk, hogy legyen saját szobája és mi is kettesben tudjunk maradni a férjemmel.
Igen, én is efelé hajlok.
De!
Tulajdonképpen ha majd dolgozom a gyerek 2-2,5 éves korában,akkor tudnánk nagyobba menni albérletbe, ha találunk egyáltalán két gyerekkel..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!