Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szenved (ett) valaki fülzúgást...

Szenved (ett) valaki fülzúgástól terhesség alatt?

Figyelt kérdés

Fülzúgásom mondjuk évek óta van,régebben voltam is fül-orr-gégészeten,de nem találtak semmit.

Pár hete pulzáló fülzúgással gyarapodott a sima zúgás a jobb fülemben. A vérnyomásom alacsony,vérszegény is vagyok és kezdődő nyakcsigolya-meszesedésem van. Nem tudom a terhességnek lehet még pluszban köze hozzá? Jövőhéten ismét elmegyek a fülészetre.

2016. ápr. 1. 18:07
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Ne haragudj utolsó, de hidd el, okozhatja a terhesség is. a terhes nőben másfélszer annyi vér kering, mint normálisan, illetve a megnőtt méh is nyom ezt/azt. Majd megőrülte a 3. babavárásnál, folyton zúgott a fülem, és folyton be volt dugulva. Minden orvos elmondta, hogy a vérbőség okozza. Az orrom is folyton vérzett. Szülés után elmúlt. A Kérdezőnél inkább ez állhat fenn. Legalábbis - reméljük:)
2016. ápr. 27. 09:28
 12/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a további válaszokat is!A fülészeten belenézett a fülembe,nem talált eltérést és a megnövekedett vérmennyiségre gondol az orvos,írt fel Ginko bilobát,de nem szedem,mert a patikában azt mondták nem szabad terhesség alatt. Voltam nyaki UH-n,a nyaki erek rendben vannak,a pajzsmirigyem mindkét lebenyében van pici,pár mm-es ciszta,de az nincs ezzel összefüggésbe.Az orvos is azt mondta,hogy talán a terhességtől van,de ha nem múlik el szülés után,akkor MRI és CT vizsgálat kell.Nem akar múlni és még 4 hónap. :/ Még reumatológushoz is elmentem,ő mivel fizikoterápiát ilyenkor nem lehet alkalmazni,nyaki gerinc tornára küldött,még nem voltam,megvisel nagyon ez a front,nincs erőm buszozni..Talán a jövőhéten elkezdem.És ő is azt mondta,hogy ha nem múlik szülés után akkor további vizsgálatok kellenek.
2016. ápr. 28. 08:29
 13/13 A kérdező kommentje:
A nőgyógyászom szerint nincs összefüggés a terhesség és a fülzúgás között..és még most is tart. :(
2016. máj. 12. 10:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!