Szenved (ett) valaki fülzúgástól terhesség alatt?
Figyelt kérdés
Fülzúgásom mondjuk évek óta van,régebben voltam is fül-orr-gégészeten,de nem találtak semmit.
Pár hete pulzáló fülzúgással gyarapodott a sima zúgás a jobb fülemben. A vérnyomásom alacsony,vérszegény is vagyok és kezdődő nyakcsigolya-meszesedésem van. Nem tudom a terhességnek lehet még pluszban köze hozzá? Jövőhéten ismét elmegyek a fülészetre.
2016. ápr. 1. 18:07
1/13 A kérdező kommentje:
17 hetes kismama vagyok egyébként.
2016. ápr. 1. 18:07
2/13 anonim válasza:
Nekem is ez a problémám, sajnos nem foglalkoznak vele. Sok helyen jártam már.
3/13 anonim válasza:
Nekem is volt kb.20 hetesen kezdődött. Még 24 órás vérnyomásmérőt is rámtettek, megnézett fül orr gégész, semmi ilyen jellegű probléma nem igazolódott be. Pár hét múlva elmúlt ha jól emlékszem.
4/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Nagyon rossz már így több hét után,főleg este elalvás előtt. :( A sima fülzúgást már mondhatni megszoktam,de ez zavaróbb.Lehet akkor a hormonális ok is rátesz.
2016. ápr. 1. 20:02
5/13 anonim válasza:
Nekem is zugott a fulem a 18.-20. hettol. Aztan a szules utan elmult.
Nyakcsigolya meszesedesem is van, neha napokra beall a nyakam, es csak merevitovel tudok letezni. Egy orvos ajanlott ra tornat. Napi 20 perc. Azota ritkabban van. (POnt most megint faj, de elotte egy evig rendben volt.)
6/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ neked is! Hát,ha még hónapokig ilyen lesz... :/ Na,de nem nagyon tudok mit tenni.
2016. ápr. 2. 17:59
7/13 anonim válasza:
Nekem a 3. terhességnél a 3. trimeszterben végig zúgott, és mintha mindig be lett volna dugulva. A vérbőség miatt is lehet, nekem ezt mondta a doki anno. Elvégre másfélszer annyi vérünk van terhesség alatt, mint normálisan. Szülés után azonnal elmúlt. Nekem sem volt se magas vérnyomás, se cukor. De persze, megnézetni sosem árt:)
8/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! Igen,lehet a vérbőségtől is fülzúgás,csak az idegesít,hogy csak a jobb fülem és pulzál,nem sok jót olvastam róla. :/ Holnap megyek a fül-orr-gégészetre,kíváncsi vagyok,mint mond az orvos.
2016. ápr. 6. 20:37
9/13 anonim válasza:
Szerintem inkább neurológiai tünet mint fül-orr gége.
10/13 anonim válasza:
Magamból kiindulva hogy elég gyakran elájulok vagy a határán vagyok aminek az első jele hogy elkezd sípolni a fülem,majd elönt a forróság aztán se kép se hang!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!