Tippelős, kép lent, szerintetek nincs lent a hasam?
Köszönöm aranyosak vagytok!
32. hét kisfiú, pénteken 2 héttel nagyobbnak mondta az orvosom. Szerintetek ez jelentheti azt, h esetleg előbb beindul a szülés és nem várat magára a 40. hétig? 2. baba egyébként
Szerintem nincs lent a pocakod,a többit pedig megvàlaszoltad.
Kisfiam 3 héttel volt nagyobb, és a 38.héten született. Lehet,hogy picit előbb jön,de erre nem lehet mérget venni.
Szia!
Szerintem meg nincs lent, legalabbis nekem amikor leszallt (elso babaval 37 hetesen), akkor sokkal nagyobb hely lett a cicim es a pocakom teteje kozott, illetve a hasam alja kb ugy nezett ki, mint egy legordulo esocsepp. Remelem ertheto. :)
A masodik gyerekkel le sem szallt, csak szuleskor ekelodott be a feje.
A meret nem jelenti azt, hogy hamarabb jon, az esetek donto tobbsegeben max annyit, hogy nem lesz kicsi baba, de oriasira sem kell szamitani. Szinten az elso a 20. Hettol nagyobb volt, a 30-as hetekben ket hettel voltak nagyobbak a meretei. 39 hetesen szultem. Hosszu baba volt es nagy volt a feje, de nem volt kifejezetten husi, igy a sulya sem lett hatalmas (3700 g).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!