Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tudom hogy nincs mentsruáció...

Tudom hogy nincs mentsruáció terhessêg alatt, de mikor aktuális lett volna a következő ciklus êreztetek vmit?

Figyelt kérdés
Volt kisebb vérzés vagy barnàzàs vagy erősebb görcsök bármi?
2016. márc. 24. 06:43
 1/7 anonim ***** válasza:
Kisebb vérzésem volt. De nagyon kevés,tisztasági betét elég lett volna 1 napra ha higéniai okokból nem cseréltem volna. 3.napra elmúlt. 4.nap reggel teszteltem,pozi lett. A hasam is ugyanúgy fájt mint máskor. Végül a 8.héten elment,de nem a vérzés miatt.
2016. márc. 24. 07:00
 2/7 A kérdező kommentje:
És a 7-8 hét körül nem tapasztaltad jelét?
2016. márc. 24. 07:03
 3/7 anonim ***** válasza:

Semmit. 6 hetesen gyönyörűen dobogott a kis szíve,8 hetesen már nem. 3 napon belül megműtöttek. De semmi előjelét nem éreztem. Vhol a 7.héten annyi volt,hogy elkapott a sírás,nagyon rosszul voltam lelkileg,olyan lelkis... De akkor a hormonoknak tudtam be. Bár lehet h pont a hormonok is okozták,de lehet h vhol éreztem őt hogy épp leáll a szive,csak nem fogtam fel akkor.

Még ha hülyén is hangzik.

2016. márc. 24. 07:26
 4/7 anonim ***** válasza:
Az akkori vérzésre aztmondta a doki,hogy a szervezetem emlékezett a menzesz időpontjára és hogy nem olyan ritka a vérzés terhesség elején. De én szinte csak maszatoltam.
2016. márc. 24. 07:28
 5/7 anonim ***** válasza:
Nekem a 3. hónapban volt egy kis rózsaszínes dolog a wc papíron, a védőnőmet hívtam azt mondta hogy biztosan a szervezetem emlékezett a menzesz időpontjára.Megnéztem és tènyleg úgy volt...abban az időpontban kellett volna megjönnie.Azóta nem volt ilyen a 21 hétben vagyok :)
2016. márc. 24. 09:01
 6/7 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon fájt a mellem de semmi más. Aztán 4-5 hetesen már rendesen érezhető volt a terhesség. Hányás, folyamatos hányinger és valami fura érzés a hasamban ami az idő teltével egyre erősödött. Ja és a mellem elkezdett nőni.
2016. márc. 24. 11:21
 7/7 anonim ***** válasza:
Én a 9.héten egyszeri alkalommal rózsaszínes folyást tapasztaltam,Progeszteron kapszulát kaptam.3 hétig szedtem.Utána a 13.héten barnáztam,4 napig bent tartottak a kórházban ott Duphastont kaptam (a barnázás 3 napig tartott,de nem volt sok),de az itthoni orvos abbahagyatta velem miután kijöttem a kórházból.Most 15 hetes vagyok (uh szerint 16).Számításaim szerint mind a két alkalommal kb.akkor jött volna meg.
2016. márc. 24. 15:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!