Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Segítene nekem valaki ebben?

Rea25 kérdése:

Segítene nekem valaki ebben?

Figyelt kérdés
2016 február23.-án jött meg az utolsó vérzésem, de mi a párommal csak március 14.-én és 17.-én voltunk együtt 14 .-én volt ovum. Ma pozitív lett a teszt mennyi idős terhes vagyok pontosan ? Bocsi ha hülyeséget írtam
2016. márc. 29. 18:54
 1/6 anonim ***** válasza:
5 hetes terhes vagy, az utolsó menstruációt figyelembe véve.
2016. márc. 29. 19:10
 2/6 A kérdező kommentje:
Azt tudom hogy az utolsó vérzés első napját számolják de az esélytelen hogy március 14 előttestem volna teherbe mert nem volt itthon a párom december óta
2016. márc. 29. 19:16
 3/6 anonim ***** válasza:
Valoszinuleg tenyleg eselytelen, ha marc. 14diken volt ovud... De a kerdes szempontjabol ez lenyegtelen is... 5 hetes vagy.
2016. márc. 29. 19:19
 4/6 anonim ***** válasza:
Mindig az utolsó menstruáció első napjától kell számolni akkor is ha később fogant, a nőgyógyász utána megnézi és fogja mondani ha igy van. Nekem is ez volt, nem közép időben hanem egy héttel később fogant, ezért beírták az uh szerinti időpontot is hogy ne szülesszenek meg korábban fölöslegesen. A mensi időpont 07.20, az uh 07.26 volt, 29 született meg a fiam.
2016. márc. 29. 19:21
 5/6 A kérdező kommentje:
Értem és köszönöm! Orvoshoz mikor éri meg így elmenni? Én április 15-20.körül számoltam akkor talán már lenne szívhangja
2016. márc. 29. 19:28
 6/6 anonim ***** válasza:
Szerintem is menj akkor, mikor mar van szivhang, jo az a datum! :)
2016. márc. 29. 19:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!