Van itt valaki, aki megerezte, hogy most ebben a honapban sikerult teherbe esnie?
En is ereztem, ezert teszteltem hamar.
En futni jartam es a nem vart mendi elott 5-6 nappal nem birtam, abba kellett hagynom parc perc utan, mert szedultem, az egekbe ment a pulzusom es ugy ereztem magam, mint aki mindjart kipurcan. Azt hittem, hogy beteg vagyok...
A vernyomasom pedig meg a reggeli kave utan is a beka feneke alatt volt.
De ez a harmadik babanal volt igy, az elso kettonel nem ereztem semmit a nem vart elott, meg igazan utana se, csak a puffadast max a 6-7. het utan.
Nekem juliusban volt egy vetelesem, szerettem volna varni utana a 3 honapot, a honapok teltek es egyre tobb mindent kezdtem el csinalni, sport, suli, munkaban teljesites... stb. olyannyira sok mindent, hogy most el se tudnam kepzelni, hogy gyerekem legyen... sot a parkapcsolatom is megromlott, mivel csak magammmal foglalkoztam...
Ovszerrel es megszakitassal vedekeztunk, hisz johetett volna a baba, de most peteeres elott voltam, mikor a parom visszafekudt mellem az agyba egyik reggel, es hat megtortent, elment bennem, en meg felalomban nem is gondolkodtam, hat hogy mi lehet, vagy mi nem lehet ebbol, vagy hogy mi van??!
ilyen a veteles ota, termekeny idoszakban, most tortent eloszor, fura megerzes, de ugy erzem terhes lettem. Miutan "felebredtem", elso dolgom volt megnezni, hanyadik napon vagyok, 12-diken... delelott jelentkezett a tojasfeherjes nyak is...
Az elozo babaval is az elso tojasfeherjes napon voltunk egyutt, az is a 12. napon volt, akar csak most... Altalaban 1 napig van nalam ez a nyak, akkor 3 napig volt, mint most is... Eddig mindig a 14. napon volt tojasfeherjem, csak ketszer a 12-diken... Tok hulyeseg tudom...de valamiert ugy erzem terhes vagyok, 90%, pedig most nem a legjobb az idozites... Ugy erzem be fog jonni a megerzesem.
Junius elejen elveteltem, juliusban egyszer voltunk egyutt ugy, hogy usse ko, ugysincs peteeresem eppen!
Menses elott 3 nappal halvany pozit teszteltem. Megereztem, pedig csak 1 alkalommal voltunk ugy egyutt:)
Amikor teherbe estem, azt en is azert tudom olyan pontosan, mert csak akkor voltunk egyutt, igy hat kizarasos alapon akkor volt, hacsak nem eldegeltek meg bennem...
Igazsag szerint annyira lemondtam a babarol, hogy ez volt az elso menstruaciom, amit fel se irtam pontosan, mert hat minek, elegem van, nem lesz gyerek... Ilyet se csinaltam az elmult 3 evben... Szoval emlekezetbol megprobaltam beirni, a tippelt napot, remelem jol, december elejen lenne esedekes a menszeszem, talan dec. 2-an?! Akkor van a nevnapom is, most mar tuti lesz meglepetes, ha addig nem jon meg...;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!