Ebben az időszakban mire figyeljek?
A Hipp Natal nekem nem csinált hányingert, én azt szedtem, és kiegészítésnek 400 mikrogramm folsavat. Emellé még a magnézium, ami fontos, abból is egy jobban felszívódó fajtát érdemes választani, pl. magnesi citricii, magnesolv, magnerot. A magnéziumot étkezés közben, a Hip (illetve a vastartalmú készítményeket, tehát a többi kismamavitamin is) az étkezésektől távol beszedve jobban felszívódik, ezért érdemes olyat választani, amitől nem lesz annyira hányingered (Gravida, Elevit sokak tapasztalata alapján nem ilyen, van , aki konkrétan attól hányt, túl sok benne a vitamin, és nagy dózisban rosszabban szívódnak fel, nem csoda a hányinger...). A Femibionra sem szoktak panaszkodni,de az drágább.
Egyél sok rostosat, gyümölcsöt zöldséget, teljes kiőrlésű gabonát, ha tudsz, nekem sajnos a gyümölcsökön kívűl a másik két kategóriába tartozó dolgok nem nagyon akartak lemenni. Fontos nagyon a D vitamin, ami most nem nagyon van így télen, 1000 IU/cseppeset érdemes venni belőle, és abból legalább 1-2 cseppet naponta szedni. Valamint sok víz, és sok séta a friss levegőn. A jó oxigénellátás még a vitaminoknál is fontosabb szinte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!