Rózsaszín váladék 15 hetesen, mire számíthatok?
Ma reggel wc papíron rózsaszín véres valami volt
Nagyon megijedtem gyors zuhany és párom bevitt ügyeletre.
Ott jól leszídtak,mitszaladgàlok?,ez a lsgrossza
Szóval hogy ez a legrosszabb amit tehetek,s feküdtem volna.
Ti nem lennétek idegesek,nem szeretnétek tudni mi a baj?
Nagy nehezen megvizsgàlt,minden rendben fenyegető vetélés bàrmi lehet.pihenjek.
Most azóta nincs vérzés .De mivel sok a keményedés és vérzès terhesség elején ígymegijedtem.
Igaz az volt a nagy bajuk hogy nem a dokim hìvtam.
Nem is tudom gondoltam egyből sürgősségi.
Köszi akkor örülök hogy rendben vagytok!Vigyàzz magatokra:)
Én meg hogy húsvét gondoltam egyből menjünk.
Szerintem jol tetted h bementel l! En ugyanezt tettem volna! :)
Tetszik nekik vagy sem h szaladgálsz...rólatok van szo,a kicsirol,szal tegyek a dolgukat!
Köszi.
Egyébként nem tudom mire gondolnak,hogy az ember megvàrja míg nagy a baj? Csak mindenki egyből szeretné megtenni amit lehet a kisbabàjâért.Amíg lehet addig,úgyis olyansokszor nincs segítség és vàlaszok csak megtörténika baj.Nekem is volt màr vetèlésem.
16+6 hetesen voltam ugyan ilyen probléma miatt a sürgősségin. Bunkók voltak akik az UH-t csinálták, de kiderült hogy semmi komoly, csak egy kisebb méhszájseb. A doki aki utána manuálisan is megvizsgált, azt mondta, hogy inkább menjek be 3zor feleslegesen, mint egyszer ne menjek be amikor kéne.
19hkm
Köszönöm szèpen.
Remélem minden rendben lesz.Azért fèlek.
Nektek is boldog babavàràst!
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..
ez az én kérdésem. azóta amúgy kiderült, hogy hematómám van, pénteken még mindig volt. eddig hetente jártam ellenőrzésre, most pénteken mondta az orvosom, hogy csak egy hónap múlva menjek, fog még ürülni, ne ijedjek meg vagy ha mégis, akkor hívjam fel. eddig is hívtam, elmondtam neki hogy néz ki ami kijött és megnyugtatott vagy épp beküldött, szóval én is hasonló cipőben voltam az első alkalmakkor.
amúgy kiderült mi a gond?
Nem.
Azt mondta hogy nem haematoma.Szerdàn megyek a sajàt dokimhoz.Vigyàzz magatokra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!