Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A tágulás mindenképp jár pici...

A tágulás mindenképp jár pici vérrel?

Figyelt kérdés
Aki úgy ment már be a kórházba h már pl 2 ujjnyira volt tág, ő észre vette az alsóneműn vagy betéten h picit véres?

2016. márc. 27. 11:12
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
2-es vagyok. 37 hetesen C2111 volt a méhszájértékem és azzal nem véreztem egyáltalán. Csak 39+5 hetesen amikor beindult a szülés. Nekem nagyon enyhén folyamatosan jött egy kevés (barna volt), én meg is ijedtem és kórházba is mentem.
2016. márc. 28. 07:00
 12/12 anonim ***** válasza:
szülés napján reggel én is véreztem egy picit. délután, mikor bementünk a kórházba, 4ujjnyira kitágultam (pici vérzés végig megvolt, pecsételő). szóval nálam vérrel járt, de ez nem törvényszerű
2016. márc. 28. 20:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!