10-11héten korai elmondani a családnak a babát?
Én is elmondtam anyukámnak meg anyósomnak a pozi tesztnél szinte,de rá 1 hétre elment a baba:(
Nagyon szomorúak voltak(velünk együtt),úgyhogy én megfogadtam,hogy 10-12.hétig senkinek sem mondom el (a páromon kívűl természetesen).
Nem vagyok babonás,de mégegyszer nem akarom ezt átélni.
Jövő héten megyek alapos genetikai uh-ra, akkor a múlt heti "sztk"-s uh alapján 13 hetes lesz, utána fogom elmondani a szüleimnek. (Voltak előzmények, ami miatt így döntöttem)
De amúgy szerintem szülőknek nem korai :) Nagydobra azért ne verjétek. Nem a babona miatt, csak ha vmi történne, rossz azt hallni mindenkitől,h gratulálok stb...
De nyilván minden rendben lesz :)
Jó babavárást!!
Én tesóimnak a pozi teszt után, anyumnak az első uh után, 6+5 hetesen mondtam el.
14 hkm
Anyukáméknak, tesómnak, anyósoméknak és a legjobb barátnőmnek minden terhességet (azt is, amelyiknek missed ab lett a vége) elmondtunk a teszt után. Nekem az a természetes, ha ezek az emberek arról is tudnak, ha gond van.
Szélesebb körben a 12. heti genetikai után.
Rögtön az első pozitív teszt után elmondtuk szülőknek és tesóknak, pár nappal később a mamáknak, dédiknek és a legjobb barátoknak, és a 0. UH után a többi barátkának. Tudom, ez sokaknak túl gyors, meg is értem, de nekünk ez így volt jó. :) Olyan boldogok voltunk, hogy azt szerettük volna, ha a szeretteink is velünk örülnek. Ha pedig valami baj történt volna a picivel, egész biztosan jól esett volna a férjemnek is és nekem is, ha a szerettek támogatnak minket. Ráadásul, nem tudom, te hogy vagy vele, de nekem az első 12 hétben annyi parám és annyi nyavalyám volt, hogy egyrészt ki is szúrták volna, másrészt pedig kipukkadtam volna, ha legalább anyukámnak és a barátnőimnek nem nyunnyoghatok egy kicsit. :)
Nagyon boldog babavárást és nyugodt várandósságot! :)
28hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!